Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Małe propsy

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widzę każdy się czym może więc stwierdziłem że też wam coś pokaże :)

Serwer metina na windowsie:

Maksymalny 300lv i wbijanie go :)

Czekam na hejty :(

ban.gif

Opublikowano

Nie kminie o co chodzi z tym 300 lvl .

props ? xD

W metinie mozesz maksymalnie wbic 255lv (po modyfikacji) a mi udalo sie zrobic max 300:)

ban.gif

Opublikowano

Deco ty to jednak masz łeb do tego.

Teraz bedą się głowić wszyscy na MPC jak ten 300lvl zrobić bez wizualki ;)

Gj.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

W metinie mozesz maksymalnie wbic 255lv (po modyfikacji) a mi udalo sie zrobic max 300:)

od kiedy ? zaraz postaram się znaleźć filmik z jakiegoś tureckiego priva gdzie na psach wbijało sie 700 lvl .

0bFkqdJ.png

Opublikowano

od kiedy ? zaraz postaram się znaleźć filmik z jakiegoś tureckiego priva gdzie na psach wbijało sie 700 lvl .

Od zawsze, sa marne dify ktore daja mozliwosc wbicia komenda /l /a +255 lv ale nie da sie go wbic:)

ban.gif

Opublikowano

Od zawsze, sa marne dify ktore daja mozliwosc wbicia komenda /l /a +255 lv ale nie da sie go wbic:)

Przyrzekam ci stary że widziałem prezentacja jakiegoś tureckiego serwera i normalnie ziomek na psach wbijał 700 lvl. Jak wrócę do domu to ogarnę może gdzieś upchany jest w moich ulubionych na youtube.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

300 level to dobra sprawa, ale server na windowsie to właściwie kwestia posiadania wersji portable nowego game.

Tylko dla testow uruchamiam na win

Przyrzekam ci stary że widziałem prezentacja jakiegoś tureckiego serwera i normalnie ziomek na psach wbijał 700 lvl. Jak wrócę do domu to ogarnę może gdzieś upchany jest w moich ulubionych na youtube.

tez moge zrobic teraz nawet i 1000lv ale poszukaj ciekaw jestem

ban.gif

Opublikowano

Tylko dla testow uruchamiam na win

tez moge zrobic teraz nawet i 1000lv ale poszukaj ciekaw jestem

Sam miałem się 'wyposażyć' w tego portabla, bo racja, komfort jest, właściwie wszystko, łącząc z qc pod windę można robić całkowicie lokalnie bez emulatorów. Mimo to, pozostaję przy serwerku testowym zdalnie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Alchemik ty to jestes prze kox ;) Czekam na jakiś twój serwer, bo wiem, że nie zmarnuje tam ani sekundy ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No to postaw serwer z max lvl 300 .Przy wiekszej ilosci graczy game sie rozsypie.

W jakim ty świecie żyjesz?

Mamy source nic się nie posypie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...