Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakim mogę iść kierunku?

cheaters24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Interesuję się informatyką od paru lat , czytam różne serwisy z nowościami oraz czasopisma.
Jestem w 3 gimnazjum i nie wiem w jakim kierunku iść :(

Jestem Daltonistą
proszę o pomoc.

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

No chyba technikum informatyczne.Albo liceum z profilem informatyczno - matematycznym, chociaż nie wiem czy w ogole takie "cuś" istnieje.

Tylko właśnie nie wiem jak to jest z chorobami typu daltonizm.Poczytaj o tym na necie.

Opublikowano

próbowałem znaleźć informacje o pracach ale nie wiem właśnie jak to bywa z daltonizmem :(

Nie mogą oni wykonywać ponad 150 zawodów

cytat z jednej strony :(

Grafik komputerowy na bank odpada. niewiem jakie są zawody informatyczne :(

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Ja u siebie w technikum miałem daltonistę (do tego rudy) i nie miał potem problemu ze znalezieniem pracy (serwis i elektronika).

Opublikowano

Ja u siebie w technikum miałem daltonistę (do tego rudy) i nie miał potem problemu ze znalezieniem pracy (serwis i elektronika).

nie jestem rudy :) a serwis to typu naprawianie kompów lub sprzętu czy też teleSpam?

zostań saperem :)

" przetnij czerwony... jebut

ujebałeś niebieski " :D

a tak na serio to może zostań elektromonterem

będziesz naprawiał komputery itp

tam nie ma czerwonego i niebieskiego. to brązowy i zielony :) . hmm nawet dobry pomysł z naprawianiem.

czekam na jeszcze inne odpowiedzi. niech wszystko tu będzie jakby jakiś daltonista też chciał iść w takim kierunku.

wojownik024_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...