Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą grę na silniku Source kupić do gmoda?

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest teraz promocja na Garry's moda i słyszałem, że trzeba mieć CS:S, DOD:S lub HL2. Mam te wszystkie gry, ale na drugim koncie, ale nie na moim głównym i mam pytanie: Wystarczy mieć te gry na komputerze czy na tym samym koncie co Garry's mod?

Opublikowano

NIe trzeba mieć nic. Te gry są potrzebne do działanie niektórych trybów i addonów. CSS jest najczęściej używany.

graphic.png

Opublikowano

Trzeba je mieć na tym samym koncie + zainstalowane. Można zrobić "hakierski" myk i skopiować modele, tekstury i dźwięki z gierek a potem wkleić do gmoda (ja tak zrobiłem i śmiga).

Opublikowano

Wystarczy mieć jedną grę na silniku Source, by Gmod działał. Wracając do tematu to polecam ten "hakierski" myk, o którym UP pisał.

Opublikowano

Gmod od jakiegoś czasu działa bez żadnych gier na Source , tak więc nie masz się o co martwić ;) A jak by coś poszło nie tak to przekleić co gdzie trzeba to przecież nie problem :P

22fu7of2onif.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...