Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry Online

Ragenus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam szukam od dluzszego czasu i typowej grindowki nie znalazlem.

Nie sądziłem, że ludzie wciąż lubią ''typowe grindowki'' :) Myślałem, że już się znudziły ^^

A próbowałeś oblookać na YT wymieniony przeze mnie kilka postów wyżej tytuł? Nie jest typową grindówką ale ma w sobie dużo z takiej.

Wg. mnie świeży powiew na rynku F2P MMORPG no chyba ze nie lubisz mangowej grafiki, to nawet wtedy nie googluj :D

Opublikowano

No raczej nie ;p a jakie są grindówki oprócz lineage, mu, metin, silkroad i cabal ? Albo o jakichś nadchodzących premierach grindówek słyszeliści ?

Opublikowano

nie dziwie sie wcale, że ludzie znowu szukają grindówek, bo ostatnie mmorpgi opierają się na schemacie wejdź do gry i do lvl capa rób następujące rzeczy : przynieś, podaj, pozamiataj <_<

sygnaleparkour.jpg

18706.png

Opublikowano

nie dziwie sie wcale, że ludzie znowu szukają grindówek, bo ostatnie mmorpgi opierają się na schemacie wejdź do gry i do lvl capa rób następujące rzeczy : przynieś, podaj, pozamiataj <_<

Nie widze w tym nic złego, przecież i tak główny cel w najnowszych MMORPG jest nabicie do lvl capa i bawienie sie w endgame, era MMORPG w których celem było samo nabicie capa sie skończyła, bo w takich grach w sumie chodzi TYLKO o grind. (patrz Metin aka Spacja 2)

Opublikowano

Nie widze w tym nic złego, przecież i tak główny cel w najnowszych MMORPG jest nabicie do lvl capa i bawienie sie w endgame, era MMORPG w których celem było samo nabicie capa sie skończyła, bo w takich grach w sumie chodzi TYLKO o grind. (patrz Metin aka Spacja 2)

Fakt ale jednak czasem trzeba uciekać, pocić skille ładować a w nowych mmorpg zaznaczasz cel ładujesz 2-3 skille pozamiatane i gdzie tu emocje, frajda ? A z resztą jak grasz w nowsze mmorpg to przynajmniej ja się czuję jakbym grał w single nie potrzebujesz oprócz dungeonów nikogo do pomocy przy grze a w chociażby takim głupim z pozoru metinie na większość spotów pomoc jest potrzebna i przynajmniej możesz pograć z ludźmi a nie z npc

Opublikowano

Fakt ale jednak czasem trzeba uciekać, pocić

masakra xD

Fakt ale jednak czasem trzeba uciekać, pocić skille ładować a w nowych mmorpg zaznaczasz cel ładujesz 2-3 skille pozamiatane i gdzie tu emocje, frajda ?

Wiesz, są gusta i guściki :) To już trzeba sobie wybrać taką grę co by była odpowiednio wymagająca na każdym etapie i w każdym aspekcie gry żeby nie nudziła. A jeśli chodzi o moje zdanie to każda gra jest lepsza od bezmyślnej Spacji 2 , nawet pasjans lol.

Choć z drugiej strony uważam też, że wszystkie MMORPG są swojego rodzaju zabieraczem cennego czasu, więc jeśli masz możliwość robić coś pożyteczniejszego to zrób to ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...