Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co Was irytuje w Battlefield 4?

Kanpat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Automatyczne działa stacjonarne dla rozstawieniu każdej frakcji.

- Brak rakiety Powietrze-Ziemia oraz Skaneru Okolicy dla kierowcy pojazdów opancerzonych.

- Prawy nieśmiertelnik nachodzi na lewy przez co w ogóle nie można zobaczyć lewego, który właściwie jest dużo lepszy od prawego.

Opublikowano

Co do C4 to mozna bylo sie tego spodziewac czy tez kampienia na windach ja juz przestalem zwracac na to uwage tak naprawde co do netcode no niestety jest jak jest moze w koncu to poprwaia

a mnie zas denerwują niewidzialne sciany przez ktore nieda sie strzelac nieraz z jednej tylko strony nieraz z dwoch zawsze robi sie to kiedy zostanie zniszczony maly budynek nawet nie mozna tamtedy przeskoczyc bo sie zablokujesz a sciana przed toba ma 5 cm i niedasz rady nic zrobic

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Strzelanie ze snajperki z pozycji leżącej, perfidnie masz lufę nad betonem, ale i tak pocisk idzie w ziemię, albo barierki składające się z 2 rurek, które mają fizykę betonowej ściany, aż szkoda gadać ile razy przez to padłem, kolejną rzeczą są z dupy OP pojazdy przeciwlotnicze, ledwo co wsiadam do helki, startuje i mnie coś rozwala z 2 końca mapy, no bez jaj -.- Jeszcze mnie irytuje balansowanie teamów, w tej grze jak trafisz do looserteamu, to nie ważne jakiego masz skilla, zaraz po respawnie umierasz i traci się przyjemność z gry, albo inteligencja ludzi z mojego teamu, stawie sobie gdzieś znacznik odrodzeń blisko mnie dajmy na to na żurawiu, to niedojż, że taki jeden z drugim zrespi się na nim i będzie CI wchodził w celownik, to jeszcze są ludzie na tyle chamscy, że potrafią Cię zabić i zniszczyć znacznik, ale już wymyśliłem na nich sposób...

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jak gram na China Rising na HC to ludzie potrafią zabijać sojuszników, żeby do bombowca się dostać.

Opublikowano

A mnie denerwuje to:

R8u9cr5.gif

Tak się dzieje nie tylko przy klęczeniu. Na przykład schowaliśmy się za ścianą, ale przeciwnik widzi nas jak biegniemy się schować. Schowaliśmy się ale wróg ma lagi i nas zabija. Tak jest w każdym FPSie.

Opublikowano

Nwm o co chodzi, nie chce nowego tematu zakladac, jak odblokowuje te umiejętności typu grenadier, komandos, to je "zakladam" i nie dostaje np. wiecej ładunków czy czegoś, to bug, czy cos innego? Co tzreba zrobic?

Opublikowano

Nwm o co chodzi, nie chce nowego tematu zakladac, jak odblokowuje te umiejętności typu grenadier, komandos, to je "zakladam" i nie dostaje np. wiecej ładunków czy czegoś, to bug, czy cos innego? Co tzreba zrobic?

Powinieneś dostawać to co jest w opisie umiejętności.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ale musisz też zdobyć coś punktów, żeby odblokować. Przykładowo weźmy, że jest tak:

+10% speed --> Więcej C4 --> -10% obrażeń od wybuchów --> +5 sekund stabilizacji lunety

To pierwsze, czy tutaj speed masz na początku ale żeby zdobyć 2/3/4 to musisz zbierać punkty a ten paseczek powoli będzie się zapełniał.

Opublikowano

Ale musisz też zdobyć coś punktów, żeby odblokować. Przykładowo weźmy, że jest tak:

+10% speed --> Więcej C4 --> -10% obrażeń od wybuchów --> +5 sekund stabilizacji lunety

To pierwsze, czy tutaj speed masz na początku ale żeby zdobyć 2/3/4 to musisz zbierać punkty a ten paseczek powoli będzie się zapełniał.

ale mam wlasnie odblokowane umiejetnosci, zaznaczam je do uzycia i nic nie dostaje, a czasem jak gram to pokazuje mi u gory na zieono jakis granat czy cos, o co chodzi?

Opublikowano

ale mam wlasnie odblokowane umiejetnosci, zaznaczam je do uzycia i nic nie dostaje, a czasem jak gram to pokazuje mi u gory na zieono jakis granat czy cos, o co chodzi?

tak

A mnie wkurwi* to co większość, netcode, czy niewidzialne ściany lub też często spotykane na polskich serwerach, jak ktoś dobrze gra, dostaje KICK z serwera, z typowym dopiskiem, że noob itp ;f

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

*Dlugie ladowanie map.

*Wywalanie z bf i mily napis "program przestal dzialac"

*Czasami wejdzie kazdy kill bezproblemu ,a czasami wale w typa a on ma...100hp! Nie dosc ze to ja zaczalem strzela pierwszy!

*Niepokazywanie sie (czasami) hit-markerow

*Zajebany BattleLog najgorsze co moze byc bo nie mogli dac wybierania serwerow w grze...

*No i na konie najlepsze POSIADANIE PRE-ORDER'A Z DODATKIEM ,A DODATKU NIE OTRZTMALEM! E-mail do kochanego Ea z dnia 20.12.13 nawet nie zostala napisana odpowiedz!!!

Wymienialbym jeszcze wiecej lecz nie chce wydawac emocji na takie cos! Gra nawet,nawet ale postepowanie EA zasluguje na potepienie...

Piteraskwiat.png

Opublikowano

*Dlugie ladowanie map.

*Wywalanie z bf i mily napis "program przestal dzialac"

*Czasami wejdzie kazdy kill bezproblemu ,a czasami wale w typa a on ma...100hp! Nie dosc ze to ja zaczalem strzela pierwszy!

*Niepokazywanie sie (czasami) hit-markerow

*Zajebany BattleLog najgorsze co moze byc bo nie mogli dac wybierania serwerow w grze...

*No i na konie najlepsze POSIADANIE PRE-ORDER'A Z DODATKIEM ,A DODATKU NIE OTRZTMALEM! E-mail do kochanego Ea z dnia 20.12.13 nawet nie zostala napisana odpowiedz!!!

Wymienialbym jeszcze wiecej lecz nie chce wydawac emocji na takie cos! Gra nawet,nawet ale postepowanie EA zasluguje na potepienie...

Spróbuj skontaktować się telefonicznie.

Przecież Battlelog był też w Battlefield 3.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Spróbuj skontaktować się telefonicznie.

Przecież Battlelog był też w Battlefield 3.

Co nie zmienia faktu, że to kijowe rozwiązanie ładnie mówiąc.

Mnie jeszcze zastanawia jak wejść na podgląd mapki przez fona, mam zainstalowanego battleloga, ale ni huhu nie da się.

Jeszcze mnie irytuje ta losowość, kiedy możesz się obronić przed nożem, a kiedy nie, ale jakoś to przeboleję.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Mnie jeszcze zastanawia jak wejść na podgląd mapki przez fona, mam zainstalowanego battleloga, ale ni huhu nie da się.

Jeszcze mnie irytuje ta losowość, kiedy możesz się obronić przed nożem, a kiedy nie, ale jakoś to przeboleję.

Przed nożem zazwyczaj bronisz się od frontu. Nie zauważyłem z tym problemu.

Battlelog ma swoje dobre i złe strony.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o mapke to z tego co się orientuję na telefonie jej nie otworzysz tylko na tabletach.

Opublikowano

Jeśli chodzi o mapke to z tego co się orientuję na telefonie jej nie otworzysz tylko na tabletach.

Mi na tablecie śmiga.

Mnie wkurzają kampiący snajperzy z statami z kosmosu. Jak się ich zajcie i zabije kilka razy pod rząd to wyzywaja na czacie <3

Opublikowano

Mi na tablecie śmiga.

Mnie wkurzają kampiący snajperzy z statami z kosmosu. Jak się ich zajcie i zabije kilka razy pod rząd to wyzywaja na czacie <3

Przecież do takich strzela się jak do kaczek. Siedząc w jednym miejscu po zdradzeniu swojej pozycji będą pod ciężkim ostrzałem, więc siedzenie w jednym miejscu rzadko prowadzi do dobrych statystyk.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...