Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

chomikuj

katana221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie dotyczące "chomikuj.pl" a mianowicie gdy wpisalem passy i chce wcisnąć "Zaloguj" nic sie nie dzieje ale odkryłem że mozna przez "chomikbox" ale i tak jak wciskam np cos innego opcje,pobierz itp to nic sie nie dzieje :/ komputer i internet mam bardzo dobry, bardzo prosze o pomoc w zamian przekaże 20gb transferu. Jesli odp. bedzie do wtorku przekaze wiecej transferu odp najlepiej pisac na gg 46553036. Za odpowiedz z góry dziekuje :)

Opublikowano

Miałem problem z chomikuj.pl w Piątek , było tak samo , nic z tym nie zrobisz ponieważ jest to obciążenie serwera chomikuj albo wprowadzają jakąś ,,nowość'' .

@ Edit

Mi już działa , spróbuj włączyć CCleane i włącz analizę oraz wyszukiwanie błędów , powinno pomóc .

Opublikowano

Ale ja juz tak mam od tygodnia nic sie nie dzieje a sprawdzałem tez w "google chrom" i zwykly internet wszedzie tak samo a jak loguje sie u siostry na laptopie to wszystko działa :/

Miałem problem z chomikuj.pl w Piątek , było tak samo , nic z tym nie zrobisz ponieważ jest to obciążenie serwera chomikuj albo wprowadzają jakąś ,,nowość'' .

@ Edit

Mi już działa , spróbuj włączyć CCleane i włącz analizę oraz wyszukiwanie błędów , powinno pomóc .

dalej nic :'(

Opublikowano

Przed sec sie zalogowałem i wszystko było ok więc nie wiem czy to przez jakieś nowości sie nie da zalogować.

Jak masz tak od tygodnia to uruchom ccleaner i niech wyczyści co nie potrzebne

Może to też jakiś toolbar blokować więc pobierz program adwcleaner i nim też przeskanuj pc.

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Przed sec sie zalogowałem i wszystko było ok więc nie wiem czy to przez jakieś nowości sie nie da zalogować.

Jak masz tak od tygodnia to uruchom ccleaner i niech wyczyści co nie potrzebne

Może to też jakiś toolbar blokować więc pobierz program adwcleaner i nim też przeskanuj pc.

niestety ale dalej nic :(

Opublikowano

Może przeskanuj kompa,bo masz jakiegoś wirusa?

Spróbój zrobić nowe konto i spróbój czy działa.

Ewentualnie jak Ci tak bardzo zależy to ostatecznie formata zrób ;)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Spróbuj to zrobić w IE, wyłącz w opcjach wszystkie opcje bezpieczeństwa.

Albo zaloguj się tak jak byś coś próbował pobrać.

Opublikowano

Może przeskanuj kompa,bo masz jakiegoś wirusa?

Spróbój zrobić nowe konto i spróbój czy działa.

Ewentualnie jak Ci tak bardzo zależy to ostatecznie formata zrób ;)

zeskanowałem, nowego konta nie moge zrobic bo nic sie nie dzieje przy rejestracj

Opublikowano

Spróbuj to zrobić w IE, wyłącz w opcjach wszystkie opcje bezpieczeństwa.

Albo zaloguj się tak jak byś coś próbował pobrać.

No własnie jak wciskam pobierz to tez nic sie nie dzieje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...