Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wychodzenie z Platyny Impossible

Pentaron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja sam siedzę w Platynie I . Przyznam, że ciężko ale da rade!

Opublikowano

Pomijając to ze nigdzie nie widziałem tak zjebanego community jak w lolu (2 lata temu było jeszcze wporzo ) To ten Zed czy Mundo nic złego nie zrobili w sumie po prostu enemy było lepsze lub mieli gorszy dzień to akurat normalne zdarza sie :) Ciesz sie że nie siedzisz w silver a nawet i w goldzie gdzie gra czasem przegrana jest juz w lobby

Opublikowano

Nie ma to jak zlecieć 5 dywizji w dół.

Ale taki przykład miałeś EZA ZEDA AHRI 3 papierów thresh również jakiś tankowaty nie był,byłeś jednym tankiem w teamie rozumiem trinity force bo damage ALE W SYTUACJI GDZIE TWOJ TEAM POTRZEBUJE TANKA TO NIE ROBI SIE TAKICH ITEMOW. Zlozylbys sunfire cape/Spirit Visage i odrazu byłoby lepiej.

Nie cierpie papierowych Volibearów.. Nie... Sama pasywka nie robi z ciebie "tanka"

Z resztą przy ich DPS'ach robić sie pod papiera kappa.png Farma też chujow jak na jungle 150+ powinno być..

Tyle.

Opublikowano

Nie ma to jak zlecieć 5 dywizji w dół.

Ale taki przykład miałeś EZA ZEDA AHRI 3 papierów thresh również jakiś tankowaty nie był,byłeś jednym tankiem w teamie rozumiem trinity force bo damage ALE W SYTUACJI GDZIE TWOJ TEAM POTRZEBUJE TANKA TO NIE ROBI SIE TAKICH ITEMOW. Zlozylbys sunfire cape/Spirit Visage i odrazu byłoby lepiej.

Nie cierpie papierowych Volibearów.. Nie... Sama pasywka nie robi z ciebie "tanka"

Z resztą przy ich DPS'ach robić sie pod papiera kappa.png Farma też chujow jak na jungle 150+ powinno być..

Tyle.

ja na nim tak zawsze robie i jakos wygrywam ale jak ziomek zrobi 11 dedow w 20 minut to troche ciezko <3 3 dywizje nie 5

nie farmilem tylko robilem buffy bo trzeba bylo kazdej lini pomagac przyszedlem na topa to trynda sam 2 zrobił

Opublikowano

Tak już jest,myślę że jak już spadłeś o dwie dywizje to powinieneś zrobić sobie przerwę,teraz Ci życzę powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...