Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlusFAN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ref

Mała aktualizacja: Dodano wysyłanie powiadomień na podany adres e-mail jeżeli fanpage został zaakceptowany a nie został wysłany SMS przez dłuższą chwilę czasu. Dodano również na czas nieokreślony promocję :)

Prace nad forum cały czas trwają

Opublikowano

Już poleciłem ten serwis wielu znajomym, a niedługo i sam skorzystam :)

Wszystko bardzo mi się podoba, bo jest proste i przejrzyste :D

Opublikowano

Dziękujemy za miłe słowa. W najbliższym czasie nasze forum zostanie skończone, wtedy bierzemy się znów za wygląd strony bo niektóre rzeczy są jeszcze do poprawy :)

Opublikowano

Jeśli można wiedzieć w jaki sposób to działa?

Chodzi mi dokładniej o nabijanie komuś like?

Opublikowano

Na jakiej zasadzie? Wysyłasz zgłoszenie, my akceptujemy, wysyłasz sms i zaczynamy zbieranie.

Nie jest to jeszcze pewna informacja tylko na razie rozmyślamy czy by w przyszłości nie zmienić wyglądu strony.

Opublikowano

W jaki sposób działa te zbieranie like?

Myślę,że to morze działać na takiej zasadzie że gdy ktoś kupi pakiet np: 500 fanów poda fanpage i inne te duperele w formularzu to wtedy admin wbija na allegro i zamawia za tą kwote którą on wpłacił fanów ;) ale mg się mylić :P

oabpsw.png
Opublikowano

Myślę,że to moŻe działać na takiej zasadzie że gdy ktoś kupi pakiet np: 500 fanów poda fanpage i inne te duperele w formularzu to wtedy admin wbija na allegro i zamawia za tą kwote którą on wpłacił fanów ;) ale mg się mylić :P

Ale chodzi mi o mechanizm działania tego :D

Ale możliwe, że tak robi :)

Opublikowano

No to od razu mówię, że to tak nie działa. Od nikogo nie zakupujemy żadnych fanów tym bardziej na allegro. Nie ma żadnych podwykonawców którym to zlecamy.

@edit Forum jest skończone już w 88% i wszystko napisane w jednym pliku! Tak wiem wydaje się dziwne i możecie powiedzieć, że to głupie ale wszystko jest ładnie opisane więc dajemy radę się w tym połapać.

Być może zawita nowy wygląd strony ale czekamy na to co podeśle nam grafik.

_NEXT wypróbuj nas a zobaczysz jak działamy ;P

Opublikowano

No to od razu mówię, że to tak nie działa. Od nikogo nie zakupujemy żadnych fanów tym bardziej na allegro. Nie ma żadnych podwykonawców którym to zlecamy.

@edit Forum jest skończone już w 88% i wszystko napisane w jednym pliku! Tak wiem wydaje się dziwne i możecie powiedzieć, że to głupie ale wszystko jest ładnie opisane więc dajemy radę się w tym połapać.

Być może zawita nowy wygląd strony ale czekamy na to co podeśle nam grafik.

_NEXT wypróbuj nas a zobaczysz jak działamy ;P

Czy ja dobrze rozumiem, zrobiliście cały silnik forum w jednym pliku ?

Opublikowano

@ref

Nasze forum wreszcie wystartowało

http://www.plusfan.pl/forum

Nie jest skończone w 100% ale da się już z niego korzystać tak więc zapraszam.

Poprawione zostaną położenia naszych Partnerów,

Dodano promocję na czas nieokreślony,

Być może w najbliższej przyszłości dodamy pakiety Google+

Myślimy nad wprowadzeniem Programu partnerskiego

Opublikowano

@ref

Nasze forum wreszcie wystartowało

http://www.plusfan.pl/forum

Nie jest skończone w 100% ale da się już z niego korzystać tak więc zapraszam.

Poprawione zostaną położenia naszych Partnerów,

Dodano promocję na czas nieokreślony,

Być może w najbliższej przyszłości dodamy pakiety Google+

Myślimy nad wprowadzeniem Programu partnerskiego

Program partnerski brzmi interesującą ale na czym by polegał??

oabpsw.png
Opublikowano

Dodaliśmy najtańsze pakiety Google+ w sieci za SMS :)

To są dopiero zarysy programu partnerskiego. Podczas wysyłania zgłoszenia fanpage/g+ będzie można wpisać nick osoby. Jeżeli dana Osoba uzbiera np 100 wpisów otrzyma pakiet za darmo.

Opublikowano

Dodaliśmy najtańsze pakiety Google+ w sieci za SMS :)

To są dopiero zarysy programu partnerskiego. Podczas wysyłania zgłoszenia fanpage/g+ będzie można wpisać nick osoby. Jeżeli dana Osoba uzbiera np 100 wpisów otrzyma pakiet za darmo.

O interesujące ::DDD

//edit

Zobaczyłem jedną żecz na stronie gdy klikam w pakiet i jak się otworzy oferta to nie da się jej już schować może zrób tak aby gdy klikniesz raz to się chowa cala oferta mam nadzieje że rozumiesz :D

oabpsw.png
Opublikowano

Myślę, że jeszcze w tym tygodniu zaczniemy pracować nad programem partnerskim.

PS: Poszukujemy stron z którymi możemy wymienić się bannerami

Hmmm ja mam stronkę z grami flash i nie długo stronę z ogłoszeniami myśle że da się wymenić tylko najprawdopodobniej nie dziś bo muszę zrobić baner :P a nie mam dostępu do pc'ta stacjonarnego na którym jest photoshop podaj wymiary banera jaki ma być u cb na stronie i ja zrobie napiszę do cb wraz z linkiem i git co ty na to ?

oabpsw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...