Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlusFAN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i zapraszam do oceny serwisu PlusFAN.pl

Krótko o naszym serwisie
Serwis plusfan.pl powstał aby osoba która potrzebuje zdobyć fanów na swoim fanpage nie musiała się za mocno wysilać.
Dzięki naszemu serwisowi szybko i tanio możesz zyskać nawet do 40/50 fanów w ciągu 48 godzin. 
A należy pamiętać, że korzystanie z serwisu nie jest ograniczone żadnymi limitami więc jedyne co Cię może zatrzymać to ilość pieniędzy na karcie Twojego telefonu. 

Staramy się aby nasz serwis był jak najbardziej przejrzysty i zrozumiały dla odwiedzających go Użytkowników. Dlatego każda sugestia/porada którą otrzymamy na skrzynkę pocztową/gg/ próbujemy jak najszybciej przemyśleć i wprowadzić w życie. Dlatego serdecznie dziękujemy za każdą przesłaną propozycję. 

To by było na tyle, może kiedyś pojawi się coś nowego. Pozdrawia Administracja PlusFAN.pl

Kod jak i grafikę stworzyłem w sam. Jedynie skrypty statystyk są z gotowca.

Zapraszam do oceny i krytyki :)

www.plusfan.pl
  • Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona fajna, tylko po co blog + newsy z fb za dużego tego jak na jedną stronę.Najlepiej zrób podstrone i tam dodaj te elementy.

Opublikowano

Wszystko ok, ale zmień czcionkę. Możliwe, że tylko mnie oni ''kuje'' w oczy, jeżeli tak to znak, że jestem nienormalny przepraszam. ;)

Opublikowano

Czcionka jest ekstra na pewno skorzystam z tej strony kolorystyka też fajna nie za dużo nie za mało po prostu super co do Bloga to proponuję zakładkę Blog a co do Facebooka to można by zrobić taki wysuwający się box ;)

oabpsw.png
Opublikowano

Strona ogólnie bardzo prosta, jednak wiele elementów nie zna swojego miejsca przeznaczenia i czcionka strasznie utrudnia czytanie tego co ma przedstawiać.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Troche tego nie rozumiem:

1388507610-U719057.png

To są Ci partnerzy czy ich nie ma?

Możesz powiedzieć gdzie to występuje? Bo nigdzie tego nie zauważyłem.

Strona ogólnie bardzo prosta, jednak wiele elementów nie zna swojego miejsca przeznaczenia i czcionka strasznie utrudnia czytanie tego co ma przedstawiać.

O jakie miejsca dokładnie Ci chodzi? Które elementy.

W najbliższym czasie trochę przy stronie popracuję i poprawię to i owo. A ogólnie jak prezentuje się sama strona graficznie. Może być czy jednak do zmiany

Opublikowano

Nie wiem czy warto ale to chwila roboty to wrzucę te index'y. Dzisiaj będzie usadzony inaczej fanpage

@edit

Fanpage zmieniony, być może niebawem zostanie zmienione położenie bloga.

Opublikowano

@UP mi działą i jest ok

Ale zmień czcionkę, bo jak już robisz styl metro to czcionkę też daj prostą np. coś takeigo :

http://pl.fonts2u.com/metro-normal
czy coś takiego, bo ta serio nie pasuje i trudno się czyta jak wszystko takie duże i wgl a czcionka taka cieniutka i mała.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@up

No właśnie nie mogę dobrać żadnej fajnej czcionki. Zaraz przetestuję Twoją i zobaczymy jak wygląda

@edit

Niestety wygląda gorzej niż z obecną czcionką. Jak będę miał troszeczkę czasu to jakąś fajną znajdę

@erdit2

Czcionka zmieniona na Anaheim powiedzcie czy teraz lepiej wygląda. Według mnie tak

Opublikowano

Mały błąd wydaje mi się, że każdy raczej wiedział o co chodzi ale poprawione. Jak myślicie opłaca się dodać, że zamiast tylko sms można płacić paypal? Czy może lepiej aktualnie zostać przy samych sms.

Opublikowano

Mały błąd wydaje mi się, że każdy raczej wiedział o co chodzi ale poprawione. Jak myślicie opłaca się dodać, że zamiast tylko sms można płacić paypal? Czy może lepiej aktualnie zostać przy samych sms.

Jeżeli masz dodać płatność paypal a usunąć sms to nie zmieniaj, jak po prostu dodać paypal to dodaj :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...