Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z logowaniem

benderek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam problem z logowaniem, moze ktos mial podobny problem i go rozwiazal?

Sprawa wyglada nastepujaco wciskam start wyskakuje nowe okno z logowaniem na mape gry po czym zatrzymuje sie na tym oknie i koniec:

8b7df9f75ac2.jpg

Dopiero kiedy caly czas mam otwarte okno logowania wczyta mi sie gwiezdna mapa. Ale jak np skacze po roznych stronach to sie nie wczyta. S[rawdzalem na roznych przegladarkach (IE, opera, chrom, firefox) i za kazdym razem tak samo

Opublikowano

Wina leży w ustawieniach systemowych lub w jakiś dodatkach i rozszerzeniach. Ciągle próbuje ominąć ten błąd ale braknie mi już pomysłów. No i przez to nie mogę uruchomić również Tbot'a. kurcze jak by mi ktoś pomógł byłbym bardzo wdzięczny. Proszę POMOCY!

Opublikowano

TBota póki co lepiej nie uruchamiaj bo bany się posypały ;p , zaktualizuj flash playera , mi to pomogło

Opublikowano

TBota póki co lepiej nie uruchamiaj bo bany się posypały ;p , zaktualizuj flash playera , mi to pomogło

Skończ rozsiewać te plotki. Przedstaw lepiej jakieś dowody.

Nic z tym nie zrobisz. Sam borykam się z tym problemem już od bardzo dawna. Musisz próbować po kila(naście) razy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...