Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ErionMT2 [Hamachi] [PvP]

XxErionxX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

najłtwiejszy sposób na uruchomienie (jak dla mnie) to:

ściągnąć a bs unpublished zmieniś rozszerzenie na .dll i zmienić sobie nazwę na np najnowszy bs.dll (czy coś takiego)

wrzucić ten pliczek do bs'a by padmak

uruchomić Switchbotv3

kliknąć Datei suchen

wybrać z listy najnowszy bs.dll kliknąć na to 2 razy

z głównej listy wybrać klienta erion i kliknąć in den ausgewahlten Prozess injizieren

gotowe bs unpublished uruchomiony xD może i jest trochę zabawy ale nie musze bawić się w jakieś inne Injectory

Opublikowano

Dmg łuku do poprawy (zamiast zwiększać dmg z broni 80-95 to jest zmniejszony, do tego o 150 mniejszy niż broń szamana).

Opublikowano

najłtwiejszy sposób na uruchomienie (jak dla mnie) to:

ściągnąć a bs unpublished zmieniś rozszerzenie na .dll i zmienić sobie nazwę na np najnowszy bs.dll (czy coś takiego)

wrzucić ten pliczek do bs'a by padmak

uruchomić Switchbotv3

kliknąć Datei suchen

wybrać z listy najnowszy bs.dll kliknąć na to 2 razy

z głównej listy wybrać klienta erion i kliknąć in den ausgewahlten Prozess injizieren

gotowe bs unpublished uruchomiony xD może i jest trochę zabawy ale nie musze bawić się w jakieś inne Injectory

Ja uruchamiam injector, klikam ok, naciskam choose dll, wybieram bs'a, naciskam choose window, przechodze do okna gry i działa :)

Jak by sie dało dać tego bs'a :/

Opublikowano

Serwer na 1 dzien. Dodalbys pety,wierzchowce,nowe mapy ulepki bossy,250lv i inne jakies dobre rzeczy bo tak to nuda w chuy...

:)

Opublikowano

Serwer na 1 dzien. Dodalbys pety,wierzchowce,nowe mapy ulepki bossy,250lv i inne jakies dobre rzeczy bo tak to nuda w chuy...

przeciez jest 250 expimy na riperku w m1 ... :}

Serwer Fajny Tylko jakby sie dało wymienić GM Eriona ...

tez cie kocham xdd

8999514546913221016689.png

Opublikowano

43 sieci i wszystkie pełne...

@EDIT

Zwracam honor jest ponad 43 i są jeszcze wolne :D

xD jak cos 64, 63, 62, 61 sa w miare wolne :}

Specjalista
Opublikowano

Zmięcie plik windows.dds bo wam się zjebał :P (odpowiada za napisy jak naciśniesz "C" itp)

Serwer godny uwagi :P

Polecam :D

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Zmięcie plik windows.dds bo wam się zjebał :P (odpowiada za napisy jak naciśniesz "C" itp)

Serwer godny uwagi :P

Polecam :D

Wlacz sobie patchera bo zapewne nie wlaczales :) a przeciez nie przeszkadza nawet jezeli zepsute xD

Opublikowano

register nie dziala  :huh:

działa.

Zapraszam na serwer, zajebiście się gra!

Opublikowano

Jak tak sobie chwalicie to ja może też sobie zagram a co. :) Ps. Na prawdę serwer godny uwagi, kilka poprawek i dedyka stawiać. :)

Opublikowano

Jak tak sobie chwalicie to ja może też sobie zagram a co. :) Ps. Na prawdę serwer godny uwagi, kilka poprawek i dedyka stawiać. :)

Ja bym z dedykiem poczekał.

Od razu ddosy będą :) a tak jest spokojnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...