Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mjollnir.eu [Easy/medium]

lazarus.1988

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Synek, ja szkołę mam już skończoną od ponad 5 lat, nie ma co robić???

Człowieku, tu jest ponad 40 misji + 26 losowych z misji z Ksiąg, drogo? Dupa, nie jest drogo, jest tanio.

Wystarczy wziąć się do roboty jak Ja, posiedzieć trochę na forum serwerowym poczytać popytać, a nie narzekać.

Nawet słaba kobitka, która gra archerką była w stanie wbić max lvl, mało tego, założyła super gildię i piękną ziemię

rozbudowała bez słowa narzekań, że za drogo, lub za wolno się expi. Gramy razem, razem się trzymamy i mamy z tego

2 najważniejsze rzeczy, bardzo dobry serwer z bardzo miłym Twórcą i zaciśnięte więzy przyjaźni spędzając pół nocy na

konferencjach na skype. A wy czym możecie się pochwalić na tych waszych pro serwerach?

- Zerżniętymi żywcem z epvp petami, wierzchowcami?

- Tymi samymi mapami, które kropka w kropke powtarzają się na każdym powstającym serwerze?

- Tym, że co serwer to na każdej mapie znajdzie się debil, który utrudnia grę?

Ok, jak wolicie się babrać w szambie, to wasza sprawa.

Edit, piszesz, że taki hard medium?? Hah, nie bądź śmieszny, my, co gramy od początku namawiamy

Lazara na obniżenie dropa i expa, bo za łatwo jest.

Każdy serwer jest zerżnięty choć po części ;). Gdyby miał być oryginalny serwer to wszystkie mapki,eq i wgl było by inne a nie takie jak na globalu ;x.

Grałem na serwerze po starcie i nawet fajnie się grało aż do czasu gdy serwer opustoszał i jakiś bot zepchnął mnie z topki namęczyłem się żeby wbic +90 a tu nagle jakies boty po +150 miały a wcześniej nawet ich na serwie nie widziałem.Po tej akcji większość graczy odeszła i zrobiły się totalne pustki.

@edit miałem ochotę wbić ponownie ale przez te pobieranie clienta odechciało mi sie ;x.

Zazwyczaj takiego clienta pobieram z 5min a tu ponad 3h..

@edit 2

czemu nie mam swojej starej postaci ? jakiś reset był czy coś ?

mojasygnan.png

Opublikowano

mam pytanie z innej beczki

pobrałem aktualizacja OK ale kanaly mam OFF, serv padł prace jakieś czy co, zero info na forum

Opublikowano

Ten kto tam pisał o mapach z PL'a tylko 4 mapy są zerżnięte z PL, pozostałe to własnoręczne robótki i jedna mapa od Vatahara

Opublikowano

Kto jak kto, ale Ty lazarus takie gówno tu prezentujesz? Zawiodłem się...

Serwer nudny... Moją uwagę przykuły jedynie bonusy na start, a poza tym lipa :)

Jeśli wykonywanie misji to dla Ciebie nuda, no to pozdro, a ja miałem taką wizję serwera i ją zrealizowałem,

zakładam, że wolisz serwery gdzie z misji to masz tylko biologa i reszta to napier**** PvP, a to widzisz, bo

ja należę do tej niszy graczy, którzy wolą pobiegać i coś zrobić niż dostać wszystko na tacy.

Serwer nie jest nudny, trzeba go tylko rozkręcić. A Ty Balder przestań tu rzucać wulgami bo wcale mi tym nie pomagasz.

Aśka zrobiła mi ramki do prezentacji, ty masz hajs i dzięki Tobie jako tako serwer się utrzymuje, ale

to, że raz w miesiącu zrobisz przelew na konto serwera nie upoważnia Cię do obrażania przyszłych graczy.

arijh2.jpg

Opublikowano

Kamil, słuchaj, ok może mnie poniosło z tym obrażaniem, ale popatrz - tak na trzeźwo, tutaj twórcy serwerów zbierają się w grupy,

ściągają gotowce i voila - mają po 100 - 500 graczy, a co nowy serwer to do znudzenia to samo, ten sam biolog, te same

wierzchowce, ten sam schemat.

Ty Kamil (Lazarus) ten schemat złamałeś i zrobiłeś zupełnie inny model rozgrywki, żeby coś osiągnąć trzeba

zasuwać, ok i to jest piękne, tu ogromny plus za kreatywność i jak Cię potraktowali? Za dnia jestem ja, Seikishi, Aśka, Behemoth, Kevlar

i od czasu do czasu jakiś "zwiadowca" się pokaże, sprawdzi co to za serwer i już go nie ma, dopiero wieczorem coś

się próbuje rozkręcić, ale nie może...

Może problem jest w tym, że po prostu za dużo im do roboty dałeś??

Żeby mieć najlepsze EQ to zrobiłeś tak:

- Wydrop podstawowy EQ (mowa o poziomie +70)

- Ulepszaj go wyżej

- Zbieraj ulepszacze do EQ

- Bij metki za KD +4

- Zrafinuj je do poziomu 0 i ciśnij metalem do +9

- Biegaj zaś za innymi ulepkami.

Dobrze, że dałeś, że KD wchodzą zawsze do EQ bo by Cię chyba na MPC zlinczowali.

Biolog, jak na takie parametry jest idealny, no może z ostatnią misją z Beranem, którą trzeba grupowo robić

Za dużo dodatków do zdobywanych PD zrobiłeś, to też skróca zabawę.

Krótko mówiąc zabrałeś dużo i też dużo dałeś, ale zabrałeś kilka elementów, które mogły zostać...

Generalnie Twój serwer na tle innych pod względem technicznym wypada najlepiej, w mojej ocenie.

Nie wiem, może więcej będzie grać jak pokażę im wideo, jak ze strażnikiem ołtarza bijemy Berana dla biologa?

Opublikowano

Kamil, słuchaj, ok może mnie poniosło z tym obrażaniem, ale popatrz - tak na trzeźwo, tutaj twórcy serwerów zbierają się w grupy,

ściągają gotowce i voila - mają po 100 - 500 graczy, a co nowy serwer to do znudzenia to samo, ten sam biolog, te same

wierzchowce, ten sam schemat.

Ty Kamil (Lazarus) ten schemat złamałeś i zrobiłeś zupełnie inny model rozgrywki, żeby coś osiągnąć trzeba

zasuwać, ok i to jest piękne, tu ogromny plus za kreatywność i jak Cię potraktowali? Za dnia jestem ja, Seikishi, Aśka, Behemoth, Kevlar

i od czasu do czasu jakiś "zwiadowca" się pokaże, sprawdzi co to za serwer i już go nie ma, dopiero wieczorem coś

się próbuje rozkręcić, ale nie może...

Może problem jest w tym, że po prostu za dużo im do roboty dałeś??

Żeby mieć najlepsze EQ to zrobiłeś tak:

- Wydrop podstawowy EQ (mowa o poziomie +70)

- Ulepszaj go wyżej

- Zbieraj ulepszacze do EQ

- Bij metki za KD +4

- Zrafinuj je do poziomu 0 i ciśnij metalem do +9

- Biegaj zaś za innymi ulepkami.

Dobrze, że dałeś, że KD wchodzą zawsze do EQ bo by Cię chyba na MPC zlinczowali.

Biolog, jak na takie parametry jest idealny, no może z ostatnią misją z Beranem, którą trzeba grupowo robić

Za dużo dodatków do zdobywanych PD zrobiłeś, to też skróca zabawę.

Krótko mówiąc zabrałeś dużo i też dużo dałeś, ale zabrałeś kilka elementów, które mogły zostać...

Generalnie Twój serwer na tle innych pod względem technicznym wypada najlepiej, w mojej ocenie.

Nie wiem, może więcej będzie grać jak pokażę im wideo, jak ze strażnikiem ołtarza bijemy Berana dla biologa?

Nie mów, że udało Ci się w końcu strażnika ołtarza namówić do pomocy :D

Ale bardziej mnie dziwi, że nie dajesz rady z Beranem na pełnym EQ, przecież Ty jesteś jedyny, który nie

przegrał PvP...

arijh2.jpg

Opublikowano

No udało się, dzięki tej dyplomacji, o której nie ująłeś nic w prezentacji, a powinieneś...

Ale i tak przydałoby się poszerzyć możliwości negocjacji z NPCami.

Opublikowano

Tak, wiem, sam to wszystko ogarniasz i trzymasz w kupie i chwała Ci za to, ale pamiętaj...

Nie kombinuj za dużo, bo przekombinujesz. Ja Ci to mówię, Aśka Ci to mówi, Kevlar, wszyscy...

Doskonałości nigdy nikt nie osiągnie, bo ideałów nie ma, dobrze jest jak jest.

No może po za jednym szczególikiem, że mało nas na serwie... Ale trzeba być dobrej myśli.

Opublikowano

Oboje mamy już max poziomy - więc robimy sobie monopol na alchemików :D

postawie swoją ziemię gildii obok jej i będziemy zbierać kasiorę z przetopów.

Ona będzie diamentami handlować, ja ebonitem :D

Opublikowano

To żeś teraz mnie zastrzelił i to konkretnie... To spodziewajcie się, że jak ktoś z nowych osiągnie to co Wy

to będziecie mieć ziemie gildii wyściełaną trupami alchemików i kowali ;]

arijh2.jpg

Opublikowano

Spokojna Twoja głowa Wodzu :]

Jak mam gorszy dzień w dropie to robię fiolki z trucizną :]

Sam wiesz ile już w półtora tygodnia ich narobiłem :D

Opublikowano

Zagram, tylko kurwa fajnie by było jak być dał clienta na normalny hosting bo już 1,5h ściagam po 100 kb/s z CatShare. -,-

Dzieki kurwa ;))

a jak pozniej chcialem sciagnac z tego downloadera twojego to nie moge bo musze czekac 5h na ściaganie z Catshare. pozdro 600

Ty przynajmniej sciagasz :D

Ja nie moge bo z CatShare nie mozna sciagac poza granicami Polski :rolleyes:

jenova1.jpg
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...