Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] siedze w bronzie przez nob teamy

rogzdiN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

łola boga, rzygać mi się chce tymi ludźmi co ciągle flejmią na team, elohell nie istnieje, jesteś dobry=bez problemu się wybijasz, osobiście boostowałem komuś konto z bronzu do golda V, nigdy nie natykałem się na jakichś afków, naporczywych feederów czy flejmerów.

Zresztą, statystyki zresztą nie kłamią, zawsze masz większa szansę na wygraną zakładając że w twojej drużynie może być tylko 4 złych graczy, podczas gdy w drużynie przeciwnika 5 zakładając że sam jesteś dobry ;)

V%20Zed%20Dahmer_euw_238_0_nozg.png

,,If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.'' ~~ Joseph Goebbels.

Opublikowano

Jeżeli zagrałbyś dobrze nie musiałbyś używać Flasha. Po pierwsze za szybko chciałeś się wbić na Shyvane, mogłeś poczekać jeszcze chwilkę i dopiero wtedy się wbijać :)

Po drugie flame dalej na Team to na pewno wyjdziesz gdzieś wyżej.

Po trzecie to pewnie nawet nie Twoje acc, patrząc na profil YT :)

Opublikowano

patszcie jak zagralem ladnie tym lesinem ale pszyszedl jebany grAGAS I CHUJ 0 SS Z MIDA KURWA

Polecam Ci powtórzenie zasad pisowni . ( Wczesna podstawówka )

To nie ty grałeś . Kto ci niby ten film obrobił ? Wujek ?

Opublikowano

patrzcie* to po 1 .

Po 2. To nie byłeś ty, masz nas za idiotów ?

może ma suba u tricka?....

ps dobra akcja 2/10

żal mi takiej shyvanny

­

Opublikowano

Nie do pojęcia jest ten poziom brązów ... Teraz przyjdzie Ci gracz i powie że z brązu nie da się wyjść ..

Opublikowano

Beka xD Typek ladnie się wkurzył, szkoda, że to pewnie nie ty :)

Ale to Q mogło zostać rzucone wcześniej i nawet po flashu latwo by dobiec można xD

Opublikowano

W brązie można praktycznie każdą grę wycarrować fiddlem/caitlyn/kassadinem/fizze/kayle itd... Postaci banalne, ale mocne... Jeśli ktoś jest na poziomie brązu będzie tam siedział.

3-4 dni temu spadłem z silver I do II i nie mogłem nic wygrać (do 0 pkt), zrobiłem sobie przerwę, pograłem w SKILL-a, przemyślałem co robię źle. Co z tego wyszło? 7 czy 8 wygranych z rzędu, lajtowe wejście do silver I, pentakill w ostatnim meczu serii. Z brązu / silvera łatwo wyjść o ile ma się chęć na trening i nie poddaje się, bo przeciwnicy mają first blooda. Przed chwilą właśnie grałem ten ostatni mecz rozstawienia. Staty teamów były coś ok 17 ; 4 dla przeciwników, i szczerze mówiąc przegrałem swoją linię, ale wtedy zmusiłem junglera do pomocy przy dragonie, zacząłem roamować i razem z junglerem wycarrowaliśmy grę uhonorowaną pentą w ostatnim teamfighcie...

Opublikowano

łola boga, rzygać mi się chce tymi ludźmi co ciągle flejmią na team, elohell nie istnieje, jesteś dobry=bez problemu się wybijasz, osobiście boostowałem komuś konto z bronzu do golda V, nigdy nie natykałem się na jakichś afków, naporczywych feederów czy flejmerów.

Zresztą, statystyki zresztą nie kłamią, zawsze masz większa szansę na wygraną zakładając że w twojej drużynie może być tylko 4 złych graczy, podczas gdy w drużynie przeciwnika 5 zakładając że sam jesteś dobry ;)

Co ty pierdolisz ?

HAHAHAHAHAHAH JEBłEM, jeszcze ta shyvana

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Opublikowano

Pozdrowienia, wątpię że to byłeś ty. Słaby team? Nervarien kiedyś bardzo dobrze powiedział na streamie, na solo q liczcie przede wszystkim na siebie. Nie możesz wyjść z brązu? No to pozdro, ja jakoś nigdy w brązie nie byłem.

KHA`ZIX!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...