Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dylemat

gRzElsiEk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem ponieważ chciał bym zagrać ze znajomym na jakimś globalu. Mój problem polega na tym że nie grałem dawno w metina i nie wiem jak stoją ceny na jakich serwerach. Tu jest moje pytanie jaki global polecacie pl lub eng i jaki serwer? Gdzie są najnormalniejsze ceny? Z góry dziękuje

11349-213b1360566d8f14bfb4df7e53b71823.gif
Opublikowano

Skoro, że gram na pl to polecam Ci go . Co do serwera , najniższe są na negrosie ponieważ serwer jest najmłodszy. Ja gram na Wetar. Gram od chyba 12 grudnia od zera i mam aktualnie 50 lv i nawet super eQ. Mam na nim wbite ,6000 min. Więc na prawdę warto. !! ;)

Opublikowano

Jak bym pograł na UK. PL to powoli staje się jak priv. Z cenami nie wiem ale na pewno są mniejsze w stosunku do PL'a.

Hm a co masz na myśli że powoli staje się jak priv?

11349-213b1360566d8f14bfb4df7e53b71823.gif
Opublikowano

Jesli global to tylko i wylacznie sg bo latwo sie dorobic zaczynajac od 0. Na serwie sa przyjemne ceny i jeszcze przyjemniejsza administracja oraz codziennie eventy.

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...