Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kod Bonusowy PSC 20 zł

Kasumi93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z paysafecard zawsze jesteś wśród wygranych

Dziękujemy za Twoje zgłoszenie na ambasadora gier paysafecard! Aby osłodzić Ci czas oczekiwania na losowanie zwycięzców, wręczamy Ci prezent o wartości 20 PLN.

Otrzymujesz PIN bonusowy paysafecard o wartości 20 PLN do wykorzystania w grach internetowych. To oznacza podwójną zabawę za połowę ceny! Z paysafecard szybko, prosto i bezpiecznie zapłacisz za swoje gry internetowe, nie potrzebując do tego konta bankowego ani karty kredytowej. Twój PIN paysafecard o wartości 20 PLN

PIN: 0986 8667 9089 0363 Numer serii: 910115031 Ważny do:

31.01.2014

Oto, jak w prosty sposób wykorzystać prezent od paysafecard:

1. Najpierw kup paysafecard w punkcie sprzedaży w swojej okolicy. Na swojej paysafecard znajdziesz 16-znakowy PIN.

2. W swojej grze internetowej wybierz paysafecard jako metodę płatności. W oknie płatności kliknij „podaj dalsze PIN-y“ i wprowadź 16-znakowy bonusowy PIN oraz PIN zakupionej paysafecard.

3. Zatwierdź transakcję, a paysafecard przejmie połowę kosztów Twojego zakupu do 20 PLN.

Gotowe! Twoje pieniądze oraz bonus czekają na Ciebie na Twoim koncie gier!

paysafecard życzy Ci dobrej zabawy z wykorzystaniem prezentu!

1377774857-U369478.png

Opublikowano

NO NA BANK WCZORAJ KUPIŁEM RP ZA 40ZŁ...

A dałeś kod bonusowy ?

Ciekawe, mam rozumieć, że jeżeli kupię PSC za 20 zł, to na konto w lolu dostanę RP o wartości 40?

Weźmie Ci 10 zł z konta,jak kupisz za 40 to weźmie Ci 20 zł z konta.

Opublikowano

Widzę, że nie ma tutaj zbyt inteligentnych osobników. Kod polega na tym, że jeżeli użyjesz go z kupionym kodem, to będzie traktowany jak zwykły kupiony PSC.

btw.

Brałem udział w tym, jednak nie dostałem takiego kodu. Jeżeli ktoś nie potrzebuje, może mi go podrzucić, to mogę się ewentualnie odwdzięczyć jakimś podarunkiem na steam.

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Jak ja miałem jeden, wykorzystałem go to kupiony kod psc dajmy na to 0000 miał 20 zł na sobie, bonusowy też.

Przy zakupie RP 20 zł wpisałem oba, 0000 i 1111, i kasa znikła tylko z 1111, czyli bonusowego, zaraz potem mogłem znowu użyć tego 0000, był on jakby nie tknięty. Może teraz innaczej, nie wiem, ale może pomogłem.

167161466687770313241.png

Opublikowano

Heh... ten kod bonusowy działa z zakupionym pinem psc w sklepie..

3. Zatwierdź transakcję, a paysafecard przejmie połowę kosztów Twojego zakupu do 20 PLN.

20zł na poł to masz 10 złotych.. 10 złotych zabiera Tobie i 10 złotych płaci paypal psc z własnej kieszeni a Tobie zostaje dycha na kolejne rp czy co tam...

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Dwa dni temu napisałem że każdy kto brał udział w konkursie na ambasadora dostał ten bonusowy kod więc na chuja tworzysz nowy temat?

UŻYŁEM kodu kupujecie psc 20zł i wybieracie 40zł wpisujecie kod z zakupionej psc i dodatkowy ten bonusowy i tyle .

Opublikowano

jezu.....

ten kod przychodzi nawet jak zapiszesz sie na newlester czy jak to ujstwo sie pisze

a za konkurs bylo malo kodow

jak mowie zapiszcie sie na newlester

­

Opublikowano

Jak coś to działa jedynie na EUNE, w Euro nie można podawać więcej kodów niż jeden.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...