Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Każdego było stać na ps4?

azuspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam założyłem ten temat do dyskusji i wypowiadajcie się w tym temacie czy zakupiliście już konsolkę albo kiedy ją zakupicie lub dlaczego jej nie zakupicie ;)

Ja konsoli nie kupuję ponieważ mnie na ten czas nie stać ledwo w rok 200zł zarobiłem xD kupię sobie za 2-3 lata jak potanieje do tych 1200zł a wy ? ;)

Opublikowano

Ja czekam za jakimś nowszym modelem, póki co za dużo się naczytałem o awaryjności pierwszego modelu. Liczę też na to, że nowszy model dostanie lepiej wykonanego DS4, dokładnie to chodzi mi o analogi które najszybciej się psują w DS4. Póki co nie czuję parcia, że już muszę mieć konsolę zwłaszcza, że mam jeszcze dość sporą część gier do skończenia na PS3.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Kupiłem jak była druga dostawa do Europy. Konsola działa świetnie, jest cichutka i w ogóle się nie przegrzewa nawet jak działa cały dzień. Pad też jest dość dobrze wykonany. Jedyny jego minus to słaba bateria, która trzyma około 7h. Jeszcze trochę irytują mnie te wgniecenia na analogach ale ogólnie całą konsolą jestem zachwycony. Moja konsolka była z Japonii a pierwszy zrzut poszedł z Chin.

Opublikowano

W sumie troche bez sensu teraz mimo ze konsolka fajna (nie mam gralem w saturnie i u kumpla) ciha to jak juz napisal tripipi duzo info o awaryjnosci 1st modelu. Mimo to nie szaleje za konsolami nie mma nawet PS3 :P ale mam zamiar kupic.

ruU3AnC.png

Opublikowano

Ja tam wolę xboxa 360 czemu?tani

Co do konsol sony są naprawdę dobre polecam je ponieważ mam ps2 parę lat i jeszcze w stanie dobrym jest ;)

50 100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600

Potrzebujesz pomocy przy Serwerze MineCrafta?Pisz PW 

Pomogłem ?Daj like !to Cię nie kosztuje a mnie motywuje :) 

Opublikowano

Ja styczeń/luty bo u mnie kosztuje normal 400 euro ale że nie było to 500 ide już do sklepu za 500 a koleś po godzinie mi mówi że ten sam zestaw za 600 to ciul kupie jak dojdzie już niemiecka partia i kupie za 400.

76561198342061369.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...