Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Obóz pracy w lolu

��´

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam słyszałem że w azji są "obozy pracy" w lolu , niewolnic farmią tam IP, a potem sprzedają konta, czy to prawda? xD bo kiedyś na reddicie to pisało

i czy da się zapisać do takiego obozu pracy ?

Opublikowano

Niby co w tym dziwnego? Wiedziałem, że farmili golda w WoW'ie, ale nie wiedziałem o LoL'u. Trójka wyżej wczoraj internet dostali?

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Bodajże któryś z "czerwonych" to powiedział w odpowiedzi na pytanie dotyczące możliwości kupna prezentu za ip.

Swoją drogą, gdyby to wprowadzili, pewnie byłoby to możliwe

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Bardzo dawno temu kiedyś czytałem i to w jakieś książce aż dziwne że w więzieniach własnie gdzieś u skośnych były takie akcje ze zamiast bezczynnie siedziec to własnie farmili golda bodajze własnie w wowie i innych grach a wiezienie to potem sprzedawało.

Opublikowano

Co wy za bajki opowiadacie... juz to widze, ze w wiezieniach uczyli wiezniow grac w WoWa i zarabiac golda, bitch please jak to w ogole brzmi. Zadnych zakladow nie ma, lecz slyszalem, ze w ameryce czy gdzie tam sa punkty w ktorych masz tryliard pctow, farmisz golda i masz z tego zysk dla siebie - zwykla praca.

Opublikowano

Też słyszałam o tych więźniach w Wowie, za zarobione pieniądze (sprzedawali golda za realną kasę) zmniejszał im się wyrok. To było podobno w Chinach. A jeśli chodzi o ten kraj, to tam WSZYSTKO jest możliwe.

Opublikowano

Może chodziło im o firmę expiącą konta? W Chinach jest jakiś koncern zajmujący się takimi rzeczami na zamówienie.

Opublikowano

Co wy za bajki opowiadacie... juz to widze, ze w wiezieniach uczyli wiezniow grac w WoWa i zarabiac golda, bitch please jak to w ogole brzmi. Zadnych zakladow nie ma, lecz slyszalem, ze w ameryce czy gdzie tam sa punkty w ktorych masz tryliard pctow, farmisz golda i masz z tego zysk dla siebie - zwykla praca.

Sam jesteś bajka. Gdzieś w kraju b. dobrze rozwiniętym (nie pamiętam nazwy ale coś typu irlandia szwecja itd) Więźniowie expią konta do wowa. Jak w wowa mogą to i w lola też.

Opublikowano

Sam jesteś bajka. Gdzieś w kraju b. dobrze rozwiniętym (nie pamiętam nazwy ale coś typu irlandia szwecja itd) Więźniowie expią konta do wowa. Jak w wowa mogą to i w lola też. 

Podaj mi zrodlo informacji (zdjecia lub film), bo slowami ja tez moge wiele. Jezeli czytales to na jakims onecie czy innym gownie lub w tv, to sobie daruj, jezeli wierzysz w takie bajki, to zycze powodzenia w przyszlosci, skoro dajesz soba manipulowsc
Opublikowano

słyszałem rze płacom durzo, musisz iść do podziemi, lucjan cię oprowadzi!!!!!!!!!! muj dziadek tam pracuje i mowi ze ma jurz ashe i urgota. pozdrawiam, bronz 2.

Wiggwamm_euw_92_4_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...