Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] GIbot czyli bot do REFLINKÓW ! BETA ! [HOT]

chuddyni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hah, ziomuś po co karzesz im się męczyć z VM'ami ? Skoro to nie działa, nie inaczej bot działa tylko że riot postanowił coś z tym zrobić i za custom game nie dają expa i ip.

Poczytaj trochę, a nie wprowadzasz ludzi w błąd.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Hah, ziomuś po co karzesz im się męczyć z VM'ami ? Skoro to nie działa, nie inaczej bot działa tylko że riot postanowił coś z tym zrobić i za custom game nie dają expa i ip.

Poczytaj trochę, a nie wprowadzasz ludzi w błąd.

To chyba ty niepoczytales ;) za customy jest exp i IP tylko ze trzeba grac z graczami a nie z botami a z tego co wyczytalem na oficjalnym forum to bot wlasnie tak dziala.
Opublikowano

To chyba ty niepoczytales ;) za customy jest exp i IP tylko ze trzeba grac z graczami a nie z botami a z tego co wyczytalem na oficjalnym forum to bot wlasnie tak dziala.

Pokaż gdzie to jest napisane w tym tutorialu. Bo jakoś nie widzę, a póki tego nie ma, temat wprowadza w błąd. Tym bardziej, że film prezentuje coś innego, niż to o czym mówisz.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Pokaż gdzie to jest napisane w tym tutorialu. Bo jakoś nie widzę, a póki tego nie ma, temat wprowadza w błąd. Tym bardziej, że film prezentuje coś innego, niż to o czym mówisz.

Wystarczy że ja powiem "Tak, coostomy dają expa i IP" jestem tak przekonywujący.

Są problemy z serwerem i niestety bot na razię nie dziala. Valonia (twórca) z tego co widzę pracuje 24/7 ;)

Opublikowano

Wystarczy wejsc do gry i przeczytac informajce przy tworzeniu customa na boty. Jest wszystko opisane na oficjalnym forum bota, ale widze ze niejestes w stanie sie doczytac. chuddyni juz wczesniej pisal ze filmik pokazuje konfiguracje VM, a config bota jest w paczce.

Wszystko dziala tylko trzeba poczekac az serwery odpala.

Opublikowano

co jest z wami lol.... film w 1 poscie pokazuje jak skonfigurowac VM etc... 2 zamias instalowac XP zainstalujcie tam tiny7 od co bot w filmie to stary TT bot... teraz jest to GIbot. jak nazwa tematu wskazuje.. i tak bot działa :C

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

no jak zrobisz z 1 IP kilkadziesiad refow na 1 konto to jest szansa;]

Opublikowano

zo zalezy jak szybko bedziesz jechał ... naucz sie formowac pytania po polsku.

Czas wbijania 10 lvl'a to około 10-12h

Opublikowano

filmik tyczy sie innego bota ktorego kiedys tu publikowalem i autor tego teamu zrobil ten poradnik.

bot łączy się z jedną grą na kilku VM'ach, możesz wybrać ilość botów które łączą się do gry i jednocześnie się levelują. 5 7 lub 9

niestety gdy kilka dni temu chciałem go wypróbować to od razu poszedł do kosza, bot postawiony jako host nie klikał nic w grze, kilka botów nie klikało Continue po grze, podobno dalej są też problemy z kupowaniem boostoów a to była tylko 1 gra na której go testowałem, osobiście czekam na premierę Strategic Raf Bota mam nadzieję ze cena nie bedzie zbyt wysoka.

Opublikowano

Valonia teraz ma DDoS'y na swój serwer bota... Szkoda, chciałem sobie zostawić właczony komputer żeby trochę refów nabić.
Na filmie jest przedstawiony start Strategic bot btw.
Gibot beta działa inaczej niż GIbot continue, klient PVP.net jest przeniesiony do zwykłej konsoli.
Co do kont to jak pisałem polecam DisgustingAccCreator(2).
Takie małe howto tworzenia kont:
DisgustingAccCreator(2) przenosimy na jakiegoś vmsa albo na inny komputer

Na tym kompie instalujemy Spotflux, Hotspot Shield albo jakieś inne klienty VPN

IP zmienia nam się (na tym kompie) i tworzymy (na tym IP) 20 kont max.

Zmieniamy IP i (return to main).

Valonia właśnie skompilował nową wersję bota i przetestuje czy działa :), jeżeli tam to wrzucę wam go tu :*

NOWA WERSJA BOTA DOSTĘPNA !

Opublikowano

Bot działa.

Przeczytajcie README.txt, osoby z IQ>60 powinny sobie dać radę ze zrozumieniem tego.

No wy czytać nie umiecie GEEZ. Cofnijcie się do podstawówki albo do zerówki.

Opublikowano

Bot dziala tak jak powinien, mam tylko 1 problem.

Bot nierusza sie podczas gry i wywala za AFK. Jest to juz 2 bot tego typu przy ktorym jest ten problem. Wszystko mam ustawione tak jak powinno byc i po odpaleniu bota nic nieruszam. Tworca tego 2 bota ktorego probowalem niema pojecia czemu tak sie dzieje.

Moze ty wiesz w czym lezy problem.

@zauwazylem ze jak dostane AFK warna to odrazu boty obok mnie sie ruszaja, ale tylko te z mojej druzyny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...