Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

windows 8 Themes

daniel0daniel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko pomożecie mi w szukaniu fajnych skórek do windows 8 może być na rainmeter albo inne coś tego typu żeby mój pulpit nie wyglądał jak normalny system tylko był inny wyróżniał się przejrzystoscią elegancją, odbiegał od wyglądu podstawowego windows, na dole zamierszcze screena o co mniej wiecej by mi chodziło, dlaczego proszę o to was ? Dlatego ze ja sam już szukam długi czas i nie potrafię zajść a gdy już mam to okazuje się że albo linki nie działają albo autor zamieścił same screen bez możliwości downloadu, tak jak na tym zdjeciu na dole. Za pomoc i dobre działajace programy dam dużo lajków. ( dokładną ilość uzgodnię z osobą która pomogła )

yz8i.png

Opublikowano

ciekawe co ty szukasz bo to jest najzwyklejszy GNOME Shell 3 ( dokładniej temat pulpitu z Elementary OS ) pod Ubuntu a nie jakiś szajsowaty windows

chcesz taki temat to sobie ściąg elementy ( grafiki ) i zrób sam w tym programie bo nic podobnego udającego Gnome Shell jeszcze nie widziałem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...