Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Pocket Edition Serwery

Vergilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakupiłem MCPE na telefon z androidem niby wszystko ok wersja 0.8.1 alpha i tu jest problem na yt widze że nie ktorzy mają 2 przyciski Play i Play realms czy jakoś tak. Ja mam tylko ten play nawet po zalogowaniu w opcjach, i nie wiem czy to miało być nowe konto czy premium z kompa. Jak zrobić bym miał dwa przyciski ? A sprawa z serwerami, gdy chce wejsc na jakikolwiek serwer mam błąd unable to connect to world wie ktoś jak to naprawić ??

A tak btw jak to jest z aktualizacjami są automatyczne ?? i zna ktoś może zmodyfikowanego seeda gdzie swiat jest nieogranicznony lub od jakiej wersji takowy będzie

Opublikowano

Też na IPadzie (Apple) mam orginalnego minecrafta. Też mam dwa przyciski Play oraz play realms.

Masz orginalnego minecrafta czy pobranego?

Zakupywałeś z google play, AppStore?

Co do zalogowania, zrób nowe konto, przez Pocket Edition.

Aktulizacje nie są automatyczne, nie moge powiedzieć jak jest na Androidzie, ale u mnie przychodzą mi powiadomienia.

W chwili obecnej nie istnieje nieskączony seed.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Ja korzystam tylko z play (gry)

Jednak przepuszczam ze to serwery mojang multiplayer, coś w stylu gry multiplayer.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Ten przycisk, dali w opcjach. A jeżeli chcesz wejść na serwer(choć to graniczy z cudem :) ) to kliknij play -> edit -> external i masz możliwość wpisania serwera :) . IP serwerów możesz znaleść w jakże pomocnym google :)

MINECRAFT LOGIC

mca.png

Opublikowano

Ten przycisk, dali w opcjach. A jeżeli chcesz wejść na serwer(choć to graniczy z cudem :) ) to kliknij play -> edit -> external i masz możliwość wpisania serwera :) . IP serwerów możesz znaleść w jakże pomocnym google :)

Czemu "graniczy z cudem" , multiplayer mcpe dziala dosc dobrze. (nie powiem ze bardzo dobrze bo ma pare bugow ale nie jest najgorzej)

@topic

Chyba musisz miec dostep do Minecraft Realms.

Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...