Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][DE]� Eurelia � Fun PvP Server � DE Like �

Activated

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie działa. Ze strony od razu na forum przekierowuje bo też zapewne zaatakowana została.

Z tego co pisali na SB serwerowym, są ataki na serwer, więc nie wiadomo kiedy będzie ON :/

Opublikowano

Server bardzo polecam, bo to chyba jedyny serv pvp w którym można wejść na szybko pobić się i wyjść. Nie ma tyle syfu jak na innych serverach 1500 różnych zbroi, broni itd. tylko z boja robi się trytona i koniec.. stalka - niebianka i też koniec... Nie w żadnych itemach wbudowanej odp. na klasy ( prócz tarcz ), bs działa i bony wchodzą max. Dużo polaków w shinso w gildi MpcForum, ale też w innych królestwach, a porozumiewać idzie się spokojnie w Angielskim.

Jak serv będzie już ON to od razu tu napiszę ^^

Opublikowano

Tak gildia jest w shinso i przyjmuje każdego Polaka ;p ( to nie moja gildia, ja tylko zachęcam do wspólnej zabawy ;p )

Server i strona na razie jest off, na forum zdania były podzielone kiedy ruszą, ale jak ruszą to postaram się dodać w miare płynnie też informacje ;p

Ok strona już jest ON i rejestrować się można. Prawdopodobnie był reset kont i trzeba zakładać od nowa, ale chyba tym się nie ma co przejmować bo zrobienie / wybonowanie postaci to kwestia 10 minut ;p

Opublikowano

Na starym cliencie może występować błąd podczas łączenia ( też go miałem ). Trzeba pobrać od nowa clienta i będzie śmigać. Są wprowadzone pewne zmiany i dodany jest też bs ( niemiecki ) w folderze z grą ( SwitchBot ). Natomiast bs od unpublished też działa normalnie ;p

Trzeba też chyba zakładać od nowa konta, bo był reset z tego co zauważyłem.

Opublikowano

Możecie podać stronę . Bo mam zbugowane spojlery :3

eurelia.ch

Na starym cliencie może występować błąd podczas łączenia ( też go miałem ). Trzeba pobrać od nowa clienta i będzie śmigać. Są wprowadzone pewne zmiany i dodany jest też bs ( niemiecki ) w folderze z grą ( SwitchBot ). Natomiast bs od unpublished też działa normalnie ;p

Trzeba też chyba zakładać od nowa konta, bo był reset z tego co zauważyłem.

Dzięki za info z nowym klientem, bo pewnie bym skończył z tym serwem xD

Opublikowano

Priv działa normalnie.. natomiast nie wiem co jest ze stroną i forum ( dziwne troche ;p ).

Jeśli ktoś miał starego clienta to raczej nie zaloguje się w grze, bo po resecie z tego co wiem trzeba było pobrać od nowa clienta, jak też rejestrować się jeszcze raz.

Opublikowano

Z tego co wyczytałem na ich forum to w dalszym ciągu przeprowadzają jakieś różne aktualizacje i naprawy. W każdym bądź razie trzeba w dalszym ciągu czekać. Jak coś się zmieni, to wstawie tu info.

Opublikowano

Wg tego co Oni pisali na forum, to server działa ( i działał jakieś 2 dni temu ) ale go wyłączyli, przez ataki ddos i robienie aktualizacji. Na forum jakiś gm czy kto to tam jest pisał, że będzie na bieżąco podawane co jest aktualizowane itd. Kiedy włączą / wszytko zaktualizują - nie mam pojęcia.

Wystartował w ogóle 4.01.2014 u nich nowy server Evira2 i jest to jak dla mnie czysta kopia Eureli z paroma dodatkami i nie wiem czy te servery, a właściwie team nei jest powiązany ze sobą.. Na razie czekam co dalej wyniknie u nich na forum.

Okej... xD bo strona ruszyłą.. xD wszystko śmiga, ale chyba trzeba pobrać znowu clienta, bo na starym może nie ruszyć ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...