Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielofunkcyjny i darmowy - WF Iris Bot

kolo12311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@kolo12311 Może to post niezgodny z tematem WF ale jeśli potrafisz ominąć captache możesz napisac bota do prisonwars i wiele na tym zyskac a co do wyskakującego błędu w tym bocie wystarczy napoczątku samemu zasiać i nie zbierać po urośnięciu roślinek włączamy bota nastawiamy i klikamy start :) Nie dziękujcie :D

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam! U mnie występują dw błędy. A mianowicie nie można znaleźć podglądu drugiej farmy i gdy wsiśniemy przycisk start wyskakuje błąd Line 1401. Prosze autora o pomoc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kiedy dasz download?

Miesiąc, dwa - jak dobrze pójdzie. Jak ktoś zna się dobrze na C# to niech napisze mi na PW.

@edit: Albo dłużej, bo mam PC w naprawie...

( ͡° ͜ʖ ͡°)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Miesiąc, dwa - jak dobrze pójdzie. Jak ktoś zna się dobrze na C# to niech napisze mi na PW.

@edit: Albo dłużej, bo mam PC w naprawie...

Działa jeszcze ten bot ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Działa jeszcze ten bot ?

Pobrałem i działa jak chcę, więc odpowiedź nasuwa się sama ;)

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

bot owszem działa, ale nie do konca, bo nie podlewa roslin oraz nie da sie kliknac "planuj" na dziargarnie oraz pasieki oraz ma problemy w ogole cos z farmami 2,3,4

Opublikowano

Da się jakoś ten błąd naprawić ?

k2khvy.jpg

EDIT:

Naprawiłem sobie wystarczy ustawić tak:

d1bzja.jpg

slgbil.jpg

Opublikowano

OK. Więc od wczoraj kodze nowy projekt (po kilku miesiącach  ^_^ ). Bot w tej chwili ma tylko podstawowe funkcje jak sadzenie, zbieranie i podlewanie. Jak skończę edytor, to zabiorę się za ulepszanie kilku funkcji i dodawanie nowych. Jak wszystko dobrze pójdzie to każdy będzie mógł zrobić swojego własnego "bota".  :)  (poniższy kodzik jest akurat dla zaawansowanych)

Bez_nazwy.png

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

super :)  ze wreszcie coś się ruszyło, bo już straciłem nadzieje ze wyjdzie druga edycja Twojego bota. Kiedy można się czegoś spodziewać?

Opublikowano

Może dzisiaj, może jutro. Muszę poprawić kilka funkcji i zrobić mechanizm aktualizacji. :)

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

ja zauwazylem, ze ten bot w obecnej wersji nie zawsze wszedzie sadz zwlaszcza w godzinach nocnych pomiedzy 2, a 6 i oraz podlewac to wcale nie podlewa i cos zle widzi farmy 2,3,4, a konretnie to pokazuje czesto co innego niz to co sie na nich znajduje oraz inaczej dziala na serwerze 10 i 20 choc nie wiem czym to jest spowodowane i jaka roznica jest miedzy tymi serwami no i  jeszcze co 2 h trzeba go odpalac, bo go wywala, wiec ciekawe czy tak samo bedzie w nowej

Opublikowano

ja zauwazylem, ze ten bot w obecnej wersji nie zawsze wszedzie sadz zwlaszcza w godzinach nocnych pomiedzy 2, a 6 i oraz podlewac to wcale nie podlewa i cos zle widzi farmy 2,3,4, a konretnie to pokazuje czesto co innego niz to co sie na nich znajduje oraz inaczej dziala na serwerze 10 i 20 choc nie wiem czym to jest spowodowane i jaka roznica jest miedzy tymi serwami no i  jeszcze co 2 h trzeba go odpalac, bo go wywala, wiec ciekawe czy tak samo bedzie w nowej

Ten nie będzie miał takich problemów, bo wszystko jest na nowo napisane. Po prostu ekipa Wolnych Farmerów bawiła się w porządki i pozmieniała adresy w grze. Kod bibliotek będzie otwarty, więc jeżeli przestanę się opiekować botem, to znajdzie się ktoś co to naprawi. :)

Postęp pracy:

pole.png

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

ok rozumiem, a czy w nowszej wersji mozesz, ze on szybciej wlacza to co jest do wlaczenia niz ten wczesniejszy bot np maks 30s od chwili zakonczenia np rosniecia czegos, bo np mozna zrobic, ze on odswieza gre raz nawet na godzine, a bot po prostu uaktywnia sie w momencie gdy wypadnie kolejka wlaczenia czegos i po tym znow siedzi cicho. Na pewno rozumiesz o co mi chodzi :)

Opublikowano

ok rozumiem, a czy w nowszej wersji mozesz, ze on szybciej wlacza to co jest do wlaczenia niz ten wczesniejszy bot np maks 30s od chwili zakonczenia np rosniecia czegos, bo np mozna zrobic, ze on odswieza gre raz nawet na godzine, a bot po prostu uaktywnia sie w momencie gdy wypadnie kolejka wlaczenia czegos i po tym znow siedzi cicho. Na pewno rozumiesz o co mi chodzi :)

To nie będzie ten typ bota (dlatego zmieniłem nazwę). To jest całkowicie nowy projekt. Sam będziesz mógł zaprogramować (postaram się dodać ułatwienie w postaci graficznej) co ma zrobić.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

ok,a  bedzie w nim mozilowsc ustawienia proxy? bo by sie przydalo jak ktos ma pare kont na 1 serwie gdy wlacza sie kilka botow.

Posprawdzałem i da się dodać taką możliwość. :)

Dodałem taką możliwość.

P.S. Nie mogę rozwiązać buga z sianiem pustego pola, a wcześniej go nie miałem.  o.O

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...