Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z władca pierścieni wojna na północy

sebosebosca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem w grze władca pierścieni wojna na północy utknąłem w rozdziale 3 w zimnych górach przechodząc do kolejnej lokacji tzn następnej części zimnych gór normalnie z początku mam okno ładowania i gra się ładuje po załadowaniu przez ok. 5-7 sekund nic się nie dzieje, aż w końcu wywala mnie do pulpitu wyskakuje czarny ekran i pokazuję, że gra przestała działać i jedyną możliwością jest zamknięcie programu :/ prosił bym o pomoc osoby, które również miały taki problem. PS. dodam, że 2 raz przechodzę zimne góry, gdyż nie uzbierałem wszystkich składników potrzebnych do ukończenia misji pobocznych (zbieranie roślin dla Arweny oraz kryształów dla kowala), za pierwszym razem przeszedłem całą tą lokacje bez żadnych problemów dopiero teraz napotkał mi się ten w problem... W dodatku nie mogę wejść do gry, bo gdy wybieram postać ładuje mi się gra i to samo, gra przestała działać prosił bym o pomoc!

Opublikowano

Podaj parametry komputera.

Sprawdź czy masz najnowsze sterowniki do karty graficznej.

Uruchom jako administrator (ewentualnie trybie zgodności z XP SP3)

Sprawdź czy masz zainstalowanego DirectXa 9.0c lub 11.0

Opublikowano

Na pewno nie wina kompa, bo tylko ten save mi nie działa normalnie grę mogę zacząć od nowa ale nie chce mi się znowu tyle przechodzić, sterowniki najnowsze, bo pobierałem nie cały tydzień temu próbowałem jako administrator oraz ze zgodnością z XP SP3 directx również zainstalowany, parametry:

Procesor Pentium Dual-Core CPU E5400 2x2.7GHZ

RAM: 4GB

WIN 7 ULTIMATE 64 BIT

Grafika: ati radeon hd 4300/4500

Dziękuje, aż za 3 punkty ostrzeżenia przez to, że za szybko o nie całe 2 godziny odświeżyłem temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...