Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka broń do tych dodatków

Ahmedcreep

Broń  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która b?dzie najlepsza?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ofc, że aek. Wsadzasz predatorke,vipery,nemke, idiota i cisniesz na luzie. Z m145 i precka,vipery,thunder polecam abakana

Opublikowano

@Qwerty masz na górze napisane

Ja polecam m16 z thuderbolt, viper, predator, kosiarka, wg mnie jedna z najlepszych broni szturma na średni dystans :D zaraz obok stg, który z nemesis predator i viper też się sprawdzi

@down czemu wy do wszystkiego nemesis pchacie ? ona redukuje obrażenia więc wg. mnie nie sprawdzi się w m4 który i tak ma małe

Opublikowano

Ofc, że aek. Wsadzasz predatorke,vipery,nemke, idiota i cisniesz na luzie. Z m145 i precka,vipery,thunder polecam abakana

Sam jesteś idiot :x (nie obrazam jbc). Aek, aug i m4. Do tego Nemezis, viper, predator i reddot.

@up kosiarka jest w garażu. Tu są karabiny.

Opublikowano

Dalem Abakana poniewaz no potrafi dac w kos druzynie przeciwnej czasami wystarcza czasami DWA razy wcisnac przycisk strzalu ,aby zabic przeciwnika wiec Abakan ;)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Ale ja już abakana nie lubię, wolę stg77aug, bardzo polecam, broń uniwersalna :D

Aug uniwersalny ? hmmmm...

@Topic Aek/Abakan, gdyż najlepiej zgrywają się z dodatkami.

Opublikowano

Kupiłem społeczność dzisiaj. Krafted'ju jeszcze nie mam. Według mnie steyr i abakan z tą kolbą są do dupy. Czy po dodaniu Błyskawicy lub Taktycznej to się poprawi?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Do stg tylko taktyczna

@Maciej tak jak tego nie ogarniasz to nim nie graj

Do auga Nemezis... Jak chcesz sie meczyc na omanie to taktyczna.
Opublikowano

Generalnie to polecam auga bez kolby ;) taki kompromis.

To ja już wole nemesis od braku koolby... xD ale wypróbujcie z taktyczną i z nemesis taktyczna przynajniej dla mnie sie bardzej nadaje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...