Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze blaskowe zdobycze :D

xalekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ogóle zauwazylem ze nie opłaca sie otwierać tych szkat. Jedyne co robic to czekać po evencie i sprzedawać.

Nie opłaca się? Setki, dłonie kryta, szycia, bodzie, fasolki wszystko się przydaje. Na tą chwile wojenka gildi bez setek = leżysz cały czas.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

zanim mnie zalogowało do gry to już było po evencie :)

ale kupiłem u jakiegoś gostka 200 szkat

to z dropu mam Płaszcze Uciekiniera i Lucki do konca kariery w metin2 :)

sam syf, brud i śmieci

Opublikowano

Ja w te 2 dni ogolnie 647 blaskow droplem... Mam 1 strone 5b, i 2 postacie pelne bodzi, fasolej i jezykow

Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolny rozmiar obrazków

* dowolną ilość adresów URL

* dowolną ilość linii

Opublikowano

Co za kurna kretyni postawcie sie w sytuacji ludzi grajacych i dropiacych uczciwie szkaty. To, że wam sie nie chciało albo nie mogliscie sie zalogowac to przeciez nie ich wina. Ludzie siedzieli doba 1h przed eventem i w czsie czyli 4h non stop grania, to jest n ie szanwanie cudzego czasu ludzie "zasiadaja" do komputera albo, żeby sie zrealkowac albo zapomniec o różnych proberlmach (mowia o ludziach powyzej 18roku zycia którzy nie maja duzo wolnego czasu) a tak to muszą sie wkurzac bo jakis gimbus albo inny kretyn jest zbyt leniwy zeby samemu grac. Jaki sens ma granie na hackach no kur** satusfakcja że ja pierd*** super wbilem 90 lvl uzywajac dh i wnerwiajac ludzi. Jak chcecie hackowac to uzywajcie hackow które nie przeszkadzajaj innym graczom. Pozdrawiam! p

Opublikowano

Co za kurna kretyni postawcie sie w sytuacji ludzi grajacych i dropiacych uczciwie szkaty. To, że wam sie nie chciało albo nie mogliscie sie zalogowac to przeciez nie ich wina. Ludzie siedzieli doba 1h przed eventem i w czsie czyli 4h non stop grania, to jest n ie szanwanie cudzego czasu ludzie "zasiadaja" do komputera albo, żeby sie zrealkowac albo zapomniec o różnych proberlmach (mowia o ludziach powyzej 18roku zycia którzy nie maja duzo wolnego czasu) a tak to muszą sie wkurzac bo jakis gimbus albo inny kretyn jest zbyt leniwy zeby samemu grac. Jaki sens ma granie na hackach no kur** satusfakcja że ja pierd*** super wbilem 90 lvl uzywajac dh i wnerwiajac ludzi. Jak chcecie hackowac to uzywajcie hackow które nie przeszkadzajaj innym graczom. Pozdrawiam! p

Po pierwsze to sie uspokoj.

Po drugie to nie temat na twoje żale ,tylko po to żeby sie ludzie pochwalili.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po pierwsze to sie uspokoj.

Po drugie to nie temat na twoje żale ,tylko po to żeby sie ludzie pochwalili.

Po pierwsze ja jestem oceanem spokoju

Po drugie nawiazywalem i wyłącznie do wypowiedzi kolegi który również skomentował Teb post to ze nie ma to nic wspólnego z pytaniem to co z tego? kolega wypowiedział sie to ja również dolzylen swoje cztery grosze do jego wypowiedzi co na ten temat mysle. To wszystko. Dziękuje :)

Opublikowano

Po pierwsze ja jestem oceanem spokoju

Po drugie nawiazywalem i wyłącznie do wypowiedzi kolegi który również skomentował Teb post to ze nie ma to nic wspólnego z pytaniem to co z tego? kolega wypowiedział sie to ja również dolzylen swoje cztery grosze do jego wypowiedzi co na ten temat mysle. To wszystko. Dziękuje :)

To jest forum o cheatach.

10x bodzio 2x fasolka zen kamol i nieb perełka ;P

Dobre ziom szczególnie, że z tego perły nie lecą.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Szkaty Blasku to Jeden Wielki Syf Jak Się Otwiera Więc ja Dropnołem 353 I Sprzedałem po 4,5 kk :)

______________________________________________________________________________________________________________

Spodobał Się Komentarz Daj LAJKA !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...