Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze blaskowe zdobycze :D

xalekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No już mamy po 1 dniu dropienia naszych ukochanych szkat. Zakładam ten temat żebyście sie pochwalili gdzie i ile wydropiliscie (i jak tak to jaki drop). Piszcie prawdę. Znaczne od siebie ja niestety nie dropilem ,bo miałem inne obowiazki,a wiec chwalcie sie!! :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dropić szkat się nie opłacało. Latałem na dh w red lesie i v3, niecałe 400szkat które sprzedały się już po 5kk/szt ;)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Dropić szkat się nie opłacało. Latałem na dh w red lesie i v3, niecałe 400szkat które sprzedały się już po 5kk/szt ;)

Dropic nie oplacalo ale dropiles?

Chyba chciales napisac ze sie nie oplacalo otwierac

Sam nie dropilem bo mi sie nie chcialo poza tym all zajete

Opublikowano

Mi tam słabo się chciało. Tak z 70 dzisiaj dropło i otwierałem to tam syf raczej był ale też coś warty więc i tak na tym evencie na + wyszedłem.

Opublikowano

Dropic nie oplacalo ale dropiles?

Chyba chciales napisac ze sie nie oplacalo otwierac

Sam nie dropilem bo mi sie nie chcialo poza tym all zajete

Nie płacało się dropić, kumpel z gildi miał jedną rękawice na 3h i nie użył jej całej przez 4h dropu.. czyli ponad godzine logował się do gry. Ja nie dropiłem tylko kosiłem na dh :_)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ok, 400 blasków

Po stu otwartych uznałem, że lepiej będzie je sellać.

6kk/szt ;3

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Sorka, ale dawno nie grałem :D do kiedy ten event :D ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Teraz będzie spam o dh.. Ci co wiedzą niech siedzą cicho bo jeszcze trochę i będzie tak, że nikt nie będzie dropil bo będzie koło niego czekać 10 dh.

Opublikowano

Ale spam na pw o dh, nie podam nawet nie macie co pisać.

Do kiedy event ??!?!?

Może ktoś podesłać DH na pw ?

Dzisiaj był w godzinach 10-14

Będzie jeszcze 31.12.13 w godz 15-19 jak dobrze pamiętam :3

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Powiem tak, ludzi jest od groma i trudno wydropić nawet 1 szkatę. Nawet w nocy siedzieli :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Powiem tak, ludzi jest od groma i trudno wydropić nawet 1 szkatę. Nawet w nocy siedzieli :P

Ciekawe... bo w nocy owe szkaty nie leciały.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Weź mi powiec jak oni dropili te szkaty w nocy jak drop był od 10 do 14...

Opublikowano

Szkaty teraz będą dropić 31 od 15 do 19. Dropią z wszystkich mobów ,ograniczeń chyba nie ma, ale nie wypada 20+lv dropić na dzikich psach. ;)

Opublikowano

Wczoraj zajebałem 350 szkat przez niecałe 3h. Konto na którym latałem na dh zbanowali pomimo skasowanych postaci, na szczęście drop był już dawno przełożony i bezpieczny. Nie było takich lagów jak w sobotę, można było spokojnie więcej szkat mieć.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...