Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Neo V czy Lumia 610 [Proszę o szybką odpowiedź!, zależy mi na czasie]DAJE LIKE!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do wyboru 2 telefony (do półki cenowej +/- 250zł) i upatrzyłęm te 2 modele:

SE Xperia Neo V i Lumia 610. Który z tych modeli jest lepszy? Może podacie jeszcze coś lepszego?

Zależy mi głównie na graniu w gry i przeglądaniu internetu. (czasami jakieś filmy)

Wiem że 250zł to mało ale zależy mi na używanym telefonie.

Za uzasadnioną wypowiedź daje like.

Opublikowano

Zobacz recenzję wymienionych telefonów i sobie porównaj. Lumia 610 ma złą opinię, sam miałem okazję testować telefon i nie polecam, Neo V ma o wiele lepsze parametry o napewno lepiej się sprawdzi od tej Lumii.

Opublikowano

Lumia to shit, w gry nie pograsz i do tego zamknięty WP. Lepiej upatrz sb se xperia play. Lepszy od neo v, który nie jest zły, bo np. ma nagrywanie w hd i wejście hdmi.

Opublikowano

Lumia to shit, w gry nie pograsz i do tego zamknięty WP. Lepiej upatrz sb se xperia play. Lepszy od neo v, który nie jest zły, bo np. ma nagrywanie w hd i wejście hdmi.

W czym xperia play jest lepszy od neo v?

Opublikowano

Ja mialem neo v (teraz s3 ). Polece Ci ten telefon, bo jednak android, lumie (720) ma moja mama. Tragedia, ten windows jest tragiczny. W sklepie pustki jak na nk.pl. Na prawde nie polecam ci lumii. Z tych 2 telefonow na pewno Neo v. :)

Opublikowano

Trzymałem oba w ręku, z obu korzystałem ponad miesiąc. Jeden miałem jako zastępczy drugi po prostu miałem. Nokia lumia 610 to największy szajs/niewypał/badziew, po za tym ma tego swoje windows phone starszego od tych co są w noki lumi 520. Posiadałem do niedawna 520 i była takim badziewiem, wszystko na niej nie działało, logowanie trzeba było wykonywać nawet żeby użyć kalendarza. Jednym słowem totalny szajs. Co do xperi to play czy neo v każdy z nich będzie lepszy od 610.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...