Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Nowy dział MMORPG - C9

mitashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema siema : ) Zastanawiam się, czy dałoby rade dodać tutaj dział do MMORPG, a mianowicie dział do gry Continent of the ninth w skrócie C9. Myślę, że jest ona już dość popularna w obecnym czasie, a taki dział bardzo ułatwiłby gre chociażby takiej osobie jak ja. Zasięgnięcie informacji od bardziej doświadczonych graczy byłoby czymś fajnym i fajnie by było gdybym np osobiście ja mógł to robić tutaj : ) To forum jest znane dużej części populacji gamerów w polsce i na pewno było by z kim porozmawiać na temat tej gry. :ninja:

Gra opiera się na instancjach "duengonówka", mamy 5 klas z czego każda dzieli się na podklasy. Pod tym względem gra jest bardzo rozbudowana. Gre zaczynamy główną klasą, a później np. w przypadku łowcy : Hunter -> 10 lvl - Elite Hunter -> 20 lvl wybieramy klase (Scout, Ranger, Shadow, Assasin , Gunslinger). Instancje posiadają kilka trybów trudności : Normal, Hard, Expert, Master. Gra opiera się w 80 % na skillu i na końcu i tak wszystko sprowadza się do pvp :P . Żeby ogarnąć dobre combo np. Assasinem niezbędne jest spędzenie wielu godzin na arenie, ale to przynosi swoje efekty w późniejszym czasie.

sygnaleparkour.jpg

18706.png

Opublikowano

Był już wcześniej dział C9 i się nie sprawdził.

Teraz rzadko widzę pytania/problemy odnośnie tej gry w Inne MMO.

W dziale nie będzie ruchu, nie.

Opublikowano

Praktycznie nie widać tematów na temat tej gry, więc pewnie jak powstanie dział nie będą się takie pojawiać.

Nie.

Opublikowano

Był już wcześniej dział C9 i się nie sprawdził.

Teraz rzadko widzę pytania/problemy odnośnie tej gry w Inne MMO.

W dziale nie będzie ruchu, nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...