Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telewizor nie wykrywa kabla EURO-AV.

_NEXT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wcześniej wszytko działało tylko gdy podłączyłem do telewizora w salonie przez HDMI i potem podłączyłem u siebie w pokoju przez EURO-AV, po prostu kabla nie wykrywa.

U siebie w pokoju mam tylko kabel HDMI.

Wszystkie w ustawieniach wyświetlania jest dobrze, próbowałem sposób, że klikasz i czekasz 5 sekund, ale to nic nie daję.

KABLA HDMI NIE KUPIE. (żeby zaraz gimby mi nie pisały, że mam teraz iść do sklepu i kupić)

Podłączenie wygląda tak:

Install-your-PS3_2_colour.jpg

Opublikowano

Gimpy ? Kabel hdmi?

Wybuliłeś załóżmy ten jeden tysiak na konsolke, i masz zamiar psuć grafike jakimś nędznym kablem euro av ?

Bo to jest psucie, to nie oszczędność, lecz bardziej skąpstwo! Zobbacz sobie test kabli hdmi w komputer swiat,

ja kupiłem najlepszy i dałem 80 zł w wakacje, ale w jakim celu to zrobiłem?

A no w takim, że chcę sobie pograć w gry w megaaa detalach, bo tak to gdybym miał grać w okrojoną grafe to

wybrałbym prince of persia z 2000r. a nie Gta V.

Topic.

Telewizor może nie reaguje na złączke, może popsuta?

Opublikowano

@up

może u siebie ma telewizor SD... co za tym idzie nie obsługuje obrazu w jakości HD i telewizor nie ma złącza HDMI

@topic

konsola pamięta zapisane ustawienia ekranu, czarny obraz po przenosinach z TV HD na TV SD to norma, nie chce mi się wierzyć, że nie działa przywrócenie ustawień SD podczas przytrzymania power przez 5sek do momentu piknięcia

spróbuj zrobić tak, idź do salonu podłącz konsolę pod HDMI oraz kable AV, wejdź w opcje ustawień video w konsoli i zmień wyświetlanie obrazu z HDMI na kable AV, wróć do siebie i sprawdź czy działa

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...