Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem launcher

PkkG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Ostatnio mam taki mały problem i nie potrafię sobie z nim poradzić, do rzeczy sprawdzałem już nie jeden Laucher zyczu itd lecz problem jest ten sam. Po włączeniu Minecrafta wszystko jest ok wszystko działa lecz gdy klikam multiplayer i nie mam dodanego serwera wszystko działa poprawnie po dodaniu serwera od razu zacina komputer, sprawdzałem minecrafta 1.5.2 i działa bez problemów a z tym mam problem. Od razu mówię że mam z tego co mi się zdaje w miarę komputer i minecraft powinien chodzić bez zarzutów jednak tak nie jest.

Sprzęt:

Intel Core 2 Quad CPU

2x2, 4GHz, 64 bit system, Win 7

Próbowałem już wszystko od nowa minecrafta pobierałem szukałem innego i nic aktualizacja javy nie pomogła czyszczenie systemu z nie potrzebnych rzeczy nie pomogło.

Zależy mi na tym by minecraft działał mi poprawnie gdyż prowadzę serwer a bez tego nie da rady ;)

Opublikowano

A i prosiłbym o niepisanie głupot typu kup nowego kompa itd ;)

Opublikowano

Już doszedłem problemu żeby grać na multi to musiałem usunąć wszystkie serwery i wchodzić bezpośrednio bo jak jest na liście jakiś serwer zawiesza ;) pzdr Można zamknąć chyba ze ktoś wie jak to zreperować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...