Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobienie na wsi.

Vanik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dla was pytanie odnosnie zarobienia na ten czas na wsi. Mój kuzyn chciałby zarobić sobie pieniążki ale nie ma jak ponieważ mieszka na wsi ,a jest zima i nie ma jak pracować na polach. Potrzebuje szybko pieniedzy. Ma 15 lat. To wszystkie zbędne informacje. Za pomoc odwdzięczam się lajkiem.

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

Odśnieżanie, czy to jak taka jedna pani ze wsi ujęła "łopatowanie" :)

@u mnie nie ma, ale zapowiadają, że od nowego roku będzie ;_;

Nowy Rok za 4 dni, więc te 4 dni poczeka, a potem jak znalazł.

Opublikowano

Odśnieżanie, czy to jak taka jedna pani ze wsi ujęła "łopatowanie" :)

A widzisz śnieg za oknem?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Mycie okien za drobą opłatą

Czyszczenie dywanów za drobną opłatą.

Pomoc przy komputerze, oczyszczanie, odwirusowanie, za średnią opłatą (na wsi ludzie szukają takich osóB). - POLECAM

wykonywanie stron www za drobną opłatą.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

To ten stary patent, kiedy wstydzisz się przyznać że to ciebie dotyczy problem i mówisz że ktoś inny potrzebuje pomocy...

@Koszenie, tyle że zimą może być z tym problem. Odśnieżanie, ale przy obecnej pogodzie to też wyczyn. Czasem jak ktoś wykonuje jakieś prace, to możesz zagadać czy nie pomóc, np. z taczką jeździć itp.

Game Over

Opublikowano

To ten stary patent, kiedy wstydzisz się przyznać że to ciebie dotyczy problem i mówisz że ktoś inny potrzebuje pomocy...

@Koszenie, tyle że zimą może być z tym problem. Odśnieżanie, ale przy obecnej pogodzie to też wyczyn. Czasem jak ktoś wykonuje jakieś prace, to możesz zagadać czy nie pomóc, np. z taczką jeździć itp.

To sie mnie nie tyczy ale tak jestem z wsi, a że konta nie ma na forach to już nie mój problem. Narazie śniegu nie widać, ale dzięki za odpowiedzi. Narazie bawi się w jakieś PPA ale szuka czegoś innego.

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

To sie mnie nie tyczy ale tak jestem z wsi. Narazie śniegu nie widać, ale dzięki za odpowiedzi. Narazie bawi się w jakieś PPA ale szuka czegoś innego.

Też jestem ze wsi, ale nie o to mi chodziło.

@Jak chce to może też zbijać hajs na naiwnych dzieciakach, np. przez adf.ly. Tutaj już pozostawiam wolną rękę co do tego, jak to zrobi.

Game Over

Opublikowano

Może rękodzieła?

Oj no nie wiem co by mógl teraz robić żeby zarobić na tym. W święta by jeszcze upchnął ale teraz nieee

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

Fajerwerki niech robi xD

Może programowanie, java etc.

Żeby programować by musiał się troche tego pouczyć a on potrzebuje kase na szybko ;d

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

@UP

O opiekuna się go jutro zapytam.

Czekam od was na dalsze propozycje :D

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

Farmer? xD

Może pomoże przy zwierzętach gdzieś za opłatą

ma jeszcze zwierzęa na wsi ?

jeśli ktoś ma to trochę drobiu dla siebi

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Kradzież ropy :D

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

To sie mnie nie tyczy ale tak jestem z wsi, a że konta nie ma na forach to już nie mój problem. Narazie śniegu nie widać, ale dzięki za odpowiedzi. Narazie bawi się w jakieś PPA ale szuka czegoś innego.

Jeśli ma w miarę dobrego neta to ppa/cpa/programy partnerskie to w jego wypadku najlepsza opcja. Oczywiście jeśli będzie systematycznie pracował itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...