Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O aktualną sytuację w świecie botów DO :D

NOOBO POWER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, jak teraz z botami ? Coś się zmieniło przez ostatnie 8 miesięcy ? Więcej banów czy coś ? Dalej są jakieś ograniczenia czasowe w zbiorach skrzyneczek ? Kolejne pytanie , czy są jakieś teraz darmowe boty ? Jeśli tak to proszę o linki i o swoje opinie. Dziękuje bardzo za pomoc i lajki się posypio ! ;D

Opublikowano

A pixelboty są jakieś ogarnięte za darmo które dałoby się zminimalizować i żeby działały w tle ? Proszę o linkii :)

TBot ma taką możliwość. Zbiera bonusboxy, eventboxy i najprawdopodobniej palladium, lecz pewien nie jestem ponieważ nie miałem jeszcze okazji go wypróbować.

jp8p35.png
Opublikowano

Działa nawet nawet ;) Tylko jak lata na niewidce to czasami klika na aliena i wychodzi z niewidy.

csgolist.gq  // Darmowe 7.3$ na betowanie! 

Opublikowano

daj spokoj nie opyla sie teraz bocic wlasnie za Tbota usuneli wczoraj czy dzisiaj kolesiowi konto z tego forum ;/ ale powiem ze kurcze to reczne granie mnie samego wkurza i najchetniej bym pobocil ale troche konta szkoda mi ... Najbardziej mnie zadziwia ze kolesie lataja po 20godzin dziennie na bocie po pallce ja ich ubijam tyle razy ze nic nie dostaje za nich a oni non stop dalej lataja kazdemu permy daja a oni dalej lataja ;dd ja tego nei ogarniam . Kolega opowiadal ze tak raz wykatowal bota na pallce ze mu drony pekly o 4 nad ranem ;dd

Opublikowano

daj spokoj nie opyla sie teraz bocic wlasnie za Tbota usuneli wczoraj czy dzisiaj kolesiowi konto z tego forum ;/

ale powiem ze kurcze to reczne granie mnie samego wkurza i najchetniej bym pobocil ale troche konta szkoda mi ... Najbardziej mnie zadziwia ze kolesie lataja po 20godzin dziennie na bocie po pallce ja ich ubijam tyle razy ze nic nie dostaje za nich a oni non stop dalej lataja kazdemu permy daja a oni dalej lataja ;dd ja tego nei ogarniam . Kolega opowiadal ze tak raz wykatowal bota na pallce ze mu drony pekly o 4 nad ranem ;dd

Pierwsze słyszę. Bzdura totalna...

Aktualnie banów nie ma i się nie zapowiada żeby były. Tbot jak na pixelbota zbiera dobrze. Trzeba przyjąć nowe standardy, kiedyś 5k/h to norma dzisiaj 1k/h to norma.

Opublikowano

Tbot zbiera niezle... ale mam jedno zastrzezenie... moze Adzik masz kontakt z tworca? Bo gdy nie widzi zadnego bonusboxa ani nic to zaczyna uzywac random move (ang. dowolny ruch) ... no i to jest problem bo on klika dowolnie na minimapie miejsce i po 2-3s zmienia... mysle, ze jakby zmienial np. 10% czy 5% od gory zaznaczonego miejsca zawracal, zmienial na inny random move to byloby wydajniej... bo czesto sie kreci w kolko....

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Masz stronę że tak powiem autora? Na Elite**** właśnie iNk'a chwalili i autor to jest iNk tak tam pisze ;d Wiec nie wiem .

Opublikowano

iNk nie jest autorem. Autorem jest Sinlyu, ale TBot jest bazowany na TrapDoor API (coś w stylu programu na którym bazuje inny program dla nie-informatyków :D), które jest wykonane przez iNk'a właśnie ;)

Pozdrawiam,

Nommo.

Opublikowano

Macie jakieś info na temat TrapDoora ? skad pobrać? jakieś info bo bym coś sam popróbował zrobić ;D

Opublikowano

Potrzebuje dokumentacje tej biblioteki ;D

ok znalazłem już wszystko ;D Pobawimy sie i może coś sie uda zrobić ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...