Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balanga-Craft

Azor1x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładna prezka i zachęca do grania. Właśnie wbijam na serwer :P. Napiszę za chwilę jak wrażenia :)

@edit

Serwer nawet spoko. Brak komunikacji z graczami którzy ignorują np. "siema". Błędem jest gildia za darmo, ponieważ jest dużo graczy którzy wchodzą, zakładają gildię i wychodzą, a w tedy jest niepotrzebnie dużo gildi. Dobry pomysł ze sklepem u Villagerów. Na serwerze można być w topce dzięki "telefonowi i głębokiemu portfelowi". Czemu? Gdyż wchodzi jakiś randomowy gracz, patrzy, że np. Diaxy do kupienia i kupuje te diaxy i już jest jeden z najlepszych. Trochę to bez sensu. Z jednej strony to rozumiem, "zarabianie".

To jest moja opinia i może nie zgadzać się z opiniami innych użytkowników.

Dziękuje i pozdrawiam.

sseekj.jpg

Opublikowano

Wypowiem się na temat serwera:
- nie ładny spawn
- brak itemków na gildie
- brak dropu expa z kamienia
- plugin factions + źle skonfigurowany

Ocena: 3/10

Aktualnie: Nie polecam

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Zgłaszam się na buda w stylu modern na priv za twoja zgodą mogę dać ss Przyznaję się nie grałam wcześniej na serwerze ale tam. Ponadto mam co nie co doświadczenia i mam 16 na karku więc :)

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

@ref Zapraszam , poszukuje chatmodow oraz pomocnikow podania na forum balangacraft.xaa.pl Jezeli bedzie 20 ludzi na serwerze robimy event :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...