Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Na Silver I Brązie Też Sie Da I Co To Jest Gift Kode

bmwtad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupuje dziś premke i scorpiony ale mam za mały lvl i wiem że na goldzie 30 dni da się kupywac bronie o wyższym lvl itp a czy na Silverze i na brązie da się kupywać

i co to jest gift kode i jeżeli bende miał juz golda czy coś na 30 dni to w item shopie to będę mógł kupować mini guna itp??.

Opublikowano

a wiec tak

jesli bedizesz mial obojetnie jaka premke i obojetnie na ile dni

i masz zamiar kupic bron przez credyty na g1 to nie ma limitu lvl mozesz kupic scorpy

jesli zas chcesz kupic jakas bron w is a nie masz odpowiedniego levelu to nie kupisz

premium gift code jest to kod na premium ktory inaczej sie aktywuje i mozna go uzyc jako prezentu dla kogos innego

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Pasjonat
Opublikowano

Jeżeli kupujesz bronie na g1 i nie chcesz mieć ograniczenia lv, to musisz mieć premke. W is musisz mieć lv, żeby kupić broń

@edit sory nie zauważylem up

Pomogłem daj 5;d

Pasjonat
Opublikowano

Jeżeli kupujesz bronie na g1 i nie chcesz mieć ograniczenia lv, to musisz mieć premke gold. W is musisz mieć lv, żeby kupić broń

Pomogłem daj 5;d

Opublikowano

Tak dostaje się jak wydasz 400 ;p Na co to jest losowo ;p

koxam.png

to było 19 vs 3 (ja w 3) na aim z awp ^^ U góry mój wynik :)

Opublikowano

A gdzie ja niby to znajde i czy jak mi sie premka skonczy np za 15 dni a bende miał scorpy na 30 dni to je będę miał czy jak mam 15 dni premki to 15 dni scorpy??

Opublikowano

Możesz nie mieć premki a i tak masz scorpy z g1.

Nawet jeśli sie skończy to scorpy 30 day

@edit

e-mail tam jest promocode

Combat arms rules !!!

Opublikowano

zasada jest tak

kupisz sobie premium na x dni (dajmy na to 10) to po 10 dniach premka ci wygasnie

w tym samym czasie co kupowales premke kupiles jakas bron na 30 dni to bron dopiero ci wygasnie za 30 dni

premka jest po to aby moc kupic

i nie ma takiej zasady ze bron wygasa razem z premka to jest oddzielny rozdzial nie wieze sie z premka

a co do promocodow to znajdziesz je: logujesz sie na gamersfirst.com -----> profile -----> reedrm code------> i teraz wez code----> wybiez warrock-----> i tam masz po prawo jest napisany status jak jest used tzn ze juz uzyty a jak new tzn ze mozesz wykorzystac

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano