Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]GDZIE PG ED OD ZERA

Rillander

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczynam znów przygodę w Tibii, przymierzam się do bota czy sa tutaj cracki? Do Ibota? jak dobrze pamietam

Na start 1kk może nawet i więcej od zera będzie PG Ed w między czasie Palkiem skill offline do 85/90

Chciałbym się dowiedzieć gdzie pg walne, jak myślicie?

do frigo i użyć gfb potem z blokerem badź solo na wariata na ank piramidy za teleportem( przy użyciu scarab coina)

Chciałbym jak najszybciej wbić 200 na AUrorze gdzie exp jest x3 :)) przy full staminie

Opublikowano

TOMBy na początek (ghoule, mumie itp.) później cyce od 20 lvl z bohami lurasz kilka i z exevo frigo hur ;) póżniej od gfb/ava + frigo hur dalej cyce albo guardy/orci (orc fortess)

no i tak do 40-50 lvl jak masz blokera(zalezy jaki lvl) to mozna już razem DL; hydry, behe, hellspawny (jak ogarnięty) xD sami rozkminicie ;)

Ja sam zaczołem 3 dni temu na Aurora - po długiej przerwie z tym samym kumplem ja EK on ED. Niestety ja NIE MIAŁEM wyskilowanego knighta , kumpel juz miał 45 mlvl na 8 lvl... Wcześniej graliśmy we 2 na Aurerze - wbiliśmy 120 lvl, lecz kolega na tym lvl ED nie dał rady grać na amerykańskim serwerze (lagi) i przenieśliśmy się na Aurora ;] , ale i tak później jakoś odechciało się od nowa... Kumpel przestał grać jak wbiłem 100 rp i w tym czasie bociłem na EK NA Aurerze "bo każdy bocił" xD

W tej chwili mam 20 knighta i 111 rp na Aurorze oraz 215 ek na aurerze.

Chcesz to podaj nick na Aurorze na priv :) Może jakieś wspólne hunty na wyższym lvl :) 1 ek + 2 ed xDD nwm.

Opublikowano

wiadomo 1-30 to gdzie sie dae trolle / dwarfy potem idziesz sam (jeśli ogarniasz na tomby) z ek jeśli chcesz pwer gaming bez dużego waste. następnie dragi/wyverny/LB albo np dla zarobku dworce bot czy jakies mutaded humany czy dragi na Yalahar.. albo jak nie chcesz wogóle waste to bierzesz FOODA i idziesz na tarantule yalahar + utana vid i wszystko one cie nie widza a jest ich masa ;] w najnowszej tibi masz 3000 sposobów na PG dlatego napisz mi swój lvl i ci powiem gdzie co jak

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...