Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ocena fotomontażu

.:Pukacz:.

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na którym zdj?ciu kolor w?osów jest zmieniony?

• Lewe
      6
    • Prawe
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co w tym trudnego dodać na obszarze włosów warstwę z kolorem zakrywającym pełen ten obszar i zmniejszeniu kryciu...

Opublikowano

Nic wielkiego uzyskać taki efekt, nie ma co tu komentować bo prawie nic nie zrobione ;) Ogólna ocena 3/10

1392970192-U247153.png

Zadaj pytanie czy naprawdę jesteś wolny?

Opublikowano

Na lewym zdjęciu kolor jest zmieniony, włosy nienaturalnie odbijają (prawie nie odbijają wcale) światła, ale mogę się mylić.

Efekt łatwy do uzyskania, nic wielkiego.

Opublikowano

Włosy po lewej stronie to fotomontaż. Widać zarysy pędzla nie na włosach, co zdradza pracę. Poza tym wydaje mi się, że nie odbijają światła. Ogólnie nie jest to trudne, chwila roboty. Nie zostało to wykonane profesjonalnie, widać niedociągnięcia. Moja ocena to 5/10

zSCFQrN.png

Opublikowano

No nie ma znowu tak żle, ale mogłeś się bardziej postarać. Kolor jest nienaturalny i już na 1 rzut oka można stwierdzić ze było to robione w programie.

Opublikowano

Włosy po lewej stronie to fotomontaż. Widać zarysy pędzla nie na włosach, co zdradza pracę. Poza tym wydaje mi się, że nie odbijają światła. Ogólnie nie jest to trudne, chwila roboty. Nie zostało to wykonane profesjonalnie, widać niedociągnięcia. Moja ocena to 5/10

To moja pierwsza próba farbowania włosów ;) Przyjaciółka ma taką szopę na głowie, że trudno każdego włoska pomalować :p

1.jpg

Opublikowano

Lewe jest przerobione. Zdradziło to chociażby niedociągnięcie pod prawą ręką, gdzie włosy są bardziej pogrubione niż na prawym zdjęciu. Włosy blond, brązowe łatwo przerobić na czerwone. Spróbuj zrobić zamiast tych na prawym zdjęciu np. blond. To jest o wiele trudniejsze, bo całe mieszanie ciężko dopasować.

Opublikowano

Lewe jest przerobione. Zdradziło to chociażby niedociągnięcie pod prawą ręką, gdzie włosy są bardziej pogrubione niż na prawym zdjęciu. Włosy blond, brązowe łatwo przerobić na czerwone. Spróbuj zrobić zamiast tych na prawym zdjęciu np. blond. To jest o wiele trudniejsze, bo całe mieszanie ciężko dopasować.

Chodzi ci o jej prawą rękę? Dokładniej dłoń? ;) Tam było najwięcej zabawy bo są pojedyncze kosmyki włosów i było rzucanie pomiędzy gumką i pędzlem ;)

Ostatnio próbowałem zrobić kumplom z klasy (gdzie mamy rudego) i Rudemu zrobić ciemne włosy a reszcie taką perfidną marchew, większość z nich miała ciemne włosy i perfidnie widać, że to fotoshopowane zdjęcie.

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...