Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, chciałem z wami porozmawiać jakiego antywirusa uważacie za najlepszego,najbezpieczniejszego,i skutecznego.
Chciałem z wami porozmawiać o tym ponieważ mam zamiar zakupić antywirusa ale na prawdę dobrego i stabilnego który nie będzie zbyt obciążał mi systemu ale będzie bardzo dobrym rozwiązaniem. Na ogół jestem graczem, ale także dużo surfuje po internecie odwiedzając witryny takie jak facebook,youtube aż po same strony na których spotkam różne modyfikacje systemu. I szukam rozwiązania które będzie najlepiej spełniało te wymagania i będę mógł w internecie czuć się bezpiecznie i nie narażony na wirusy,robaki,malwery lub choć by zwykłę keylogery które sprawiają że przejmują nam hasła. Dlaczego napisałem akurat teraz a ponieważ byłem użytkownikiem znanego wszystkim antywirusa, no i jak wspomniałem wyżej odwiedziłem witrynę na której spotkałem dosyć niezły bajer na pulpit ( nie będę mówić jaki bo wywołam kontrowersje) pobrałem, okazało się ze nie działa no to odinstalowałem i po wejściu na przeglądarkę zauważ że bardzo dziwnie się zachowuje, poirytowany wszedłem z głupoty w dodatki i zobaczyłem że został zainstalowany taki program jak show-password no miałem na tyle szczęścia że nie wszedłem na inne witryny poza Google i YouTube. Wiec przeskanowałem komputer i zobaczyłem że wykryło mi około 5 wirusów związanych show-password, jak najprędzej je wyczyściełm i przywróciłem kompie bezpieczeństwa z 7 dni wstecz. Teraz proszę was o podanie najlepszego i najskuteczniejszego antywirusa. Dziękuje można zarobić lajki.

Opublikowano

dostałem informacje że obciąża system, jak gram w gry to jest to bardzo ważne

W takim razie Eset Smart Security 7

Opublikowano

właśnie przeczytałem forum o kasperskim no i stwierdzam że niestety nie jest dla mnie ponieważ potrzebuje dużego użycia procesora. Później wszystkim co mi pomogli wynagrodzę każda odpowiedz 1 lajkiem

Opublikowano

z darmowych to AVG, comodo a z płatnych to mózg. nic tak nie chroni komputera jak mózg. jeśli nie masz go to polecam ESET7 albo płatnego comodo. możesz też kupić AVG ale dużo nie daje. AVG darmowe ma taką samą bazę wirusów jak AVG płatny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...