Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy chcecie serwer PVP?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko Ziomeczki !

Tak jak w temacie . Chce zrobić mały serwer PVP na 250 slotów publiczny ale nie będę go reklamował jakoś zbytnio gdyż to nie ma sensu .

Moje pytanie to czy chcecie serwer PVP ? Poszukuje również administracji na ten serwer to na PW. Poszukuje osoby która ma dobrą maszynę i zahostuje serwer . Pozdrawiam reZi

49413022872027847513.jpg

Opublikowano

Osobiście nie polecam ci oczywiście każdy ma inne zdanie lecz moim zdaniem lepiej poszukać dobrej ekipy i zrobić porządny serwer na autorskich pluginach typ serwera obojętny. Z tego co ja zauważyłem to serwerów PVP jest już sporo zrób serwer który cieszy się dużą popularnością lecz nie jest ich mnóstwo.

Opublikowano

Nie o to chodzi moim zdaniem lepiej zrobić coś co będzie ciekawe niż coś czego jest pełno ;)

Opublikowano

Myśle że RolePlay Jak by był duży to by przeszło . Byś musiał z ekipą zrobić dużo questów min. 1000 aby to jakoś szło :/

ZAPRASZAM NA ala'KWADRATOWA MASKRA

Opublikowano

Czy chcemy?

Wszystko zależy od niżej wymienionych czynników

- Mapa

- Administracja

- Pliki serwerowe, Konfiguracja

- Reklama

- Atfosmera

- Eventy

- Fabuła

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Wilkiej reklamy nie będe robił tylko na MPC FORUM gdyż nie chce żeby serwer był taki jak skkf który nie ma czasu dla graczy . Administracja ogarnięta . Mapa Wielka :)

49413022872027847513.jpg

Opublikowano

Siemka, jeżeli poszukujesz Technika, Moderatora, Administratora. Mogę ci to zaoferować znam większość komend i ich zastosowanie, umiem ładnie budować, umiem robić w części pluginy i skrypty.

Pozdrawiam

Opublikowano

Za takie podszywanie się powinny być bany myślisz że jak masz 12 lat i ten nick jest wolny to możesz sobie trolować ?

Wszyscy którzy mu wierzą to współczuje ilorazu inteligencji.

@Top

Takich serwerów jest miliony a połowa osób która napisała w tym temacie nawet nigdy nie wejdzie na ten twój serwer tylko posta nabijają.

Opublikowano

moim zdaniem nie rób serwera PvP lepszy byłby serwer JailBreak coś dla wytrwałych, a można fajnie się bawić :D

Dlatego też rozważam serwer RolePlay

49413022872027847513.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...