Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa na serwer

rresz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje mape spawn epicka na kturej beda sie znajdowac

inforang

ekipa

warpy

sklep - durzy

sala ze eventami

sala z pomocnymi komendami

regulamin

sala z dropem z stona w %

Nie zalerzy mi na czasie lecz na pieknej budowli czekam do uslyszenia :):D

Opublikowano

najlepiej mapę zbudować samemu.

są specjalne strony poświęcone mc i znajdziesz tam wiele map i dodatków, tylko trochę poszukaj w google :)

Opublikowano

Ehh... kolejny serv nq gotowcu ? Ja proponuje strone planet minecraft . Com

i tam poszukaj oraz magiczną książke SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY, którą będziesz mógł kupić za pierwsza kase z serwera . Warto także poczekać do ukończenia 15 roku życia, może wtedy twój serwer będzie lepszy oraz popularny, bo będziesz mógł przez kilka lat przemyśleć co chcesz mieć na takim serwerze

Opublikowano

Ehh... kolejny serv nq gotowcu ? Ja proponuje strone planet minecraft . Com

i tam poszukaj oraz magiczną książke SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY, którą będziesz mógł kupić za pierwsza kase z serwera . Warto także poczekać do ukończenia 15 roku życia, może wtedy twój serwer będzie lepszy oraz popularny, bo będziesz mógł przez kilka lat przemyśleć co chcesz mieć na takim serwerze

chodzi mi o mapę maluszku wejdź sobie w diaxocraft.ench.pl i se popłacz a potem powiedz czy on jest zjebany :)

ja moge pobudować jeśli serw ma 40+ slot i mial bym op

Bardziej chodzi mi o to żebyś pobudował na swoim serwerze a na moim będziesz miał budowniczego lub coś w tym stylu serwer 20 slot ale był 200 ale były problemy z hostingiem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie buduje zbyt ladnie i sorka ale mialem pszestuj od mpc

Opublikowano

planetminecraft.com

tam znajdziesz mapki fajne

ogólnie na serwer najlepiej jest swoje mapki własne budować, gracze bardziej doceniają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...