Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Proszę o pomoc

- Polox -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z mapą Wold Game Polska v2.0 ,a mianowicie mapa nie chcę się załadować cały czas pisze mode "unkown" [mam v 0.3x]

więc może coś pominołem a więc prosiłbym was o pomoc.

Kto pomoże mi zainstalować mapę dostanie Vipa lub Moda a jak będzie ogarnięty to nawet Administratora.

od razu powiem że serwer stoi na hostingu.

moje gg: 28534374

mapa.rar

Opublikowano

a właśnie nie wiem jakie trzeba pluginy bo nigdzie nie pisze ,ale posiadam takie:

plugins Sscanf.so streamer.so directory.so regex audio.so PStreamer.so directory.so

chyba ze do tych streamer,regex,audio i reszty trzeba dodać końcówke dll?

jak możesz to napisz jakich brakuje będe wdzięczny.

Opublikowano

Z tego co przeglądnąłem tą mapkę to nie trzeba jest podpinać pod Mysql. Jeżeli mapkę masz na hostingu a hostingi mają systemy Linux to wgrywasz pluginy .so i w linijce plugins dopisuje się nazwę pluginu z końcówką .so. Natomiast pluginy .dll są pod system Windows i w linijce plugins piszesz samą nazwę pluginu bez końcówki.

Opublikowano

mapka jest na hostingu i tak jest linux dałem wszędzie końcówke .so i dalej nie działa :/

szukałem podobnej mapki ale nie znalazłem :/

Opublikowano

- Polox -,

czy problem zostal zażegnany - czy dalej Ci ono występuję?

Tak, jak Ci mówił - Kizys -, to pobierz właśnie MySQL.

Link:

http://chomikuj.pl/Sebastian0000ify/Wszystko+o+samp+i+do+samp!/Include/mysql,1522359305.inc

I podepnij ją pod grę Wold Game Polska v.2.0.

Jak Ci to nie będzie działało - to pisz - to będziemy innego źródła szukać, takowego problemu.

Pozdrawiam!

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...