Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zrobić to porządnie ?

Gangsta7946

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak porządnie rozbudować konto na DO ?

2-wa tygodnie temu zrobiłem nowe konto i na drugi dzień mniałem vege, slot 10 itd...

I ciągle mam problemy co do jakości tego konta... Narazie rozbudowuję skylab, mam też golca, co jakiś facio mi oddał i zmienił e-mail na mój i na nim zarabiam. I możecie mi podpowiedzieć co mam robić ?

Moje konto te co ma 2-wa tyg:

http://pl1.darkorbit.bigpoint.com/index.es?profile=6qZDO&profileCheck=Jizix〈=pl

i mam prośbę... Możecie mi powiedzieć jak mogę te konto postawić na nogi ? (full lf-2 + 4x lf-3), osłonki 2-wie różówki itd...

Zaraz jeszcze udostępnie Wam, żebyście widzieli wyposażenie itd...

A tutaj golec:

http://pl1.darkorbit.bigpoint.com/index.es?profile=5me02&profileCheck=EONPj〈=pl
Opublikowano

Zbieraj duzo boxow, golcem bij dk (kręć), później na pallkę, zbierasz z 2x ładownię (wymieniasz), dostaniesz ok. 260-270 energii wiec pewnie alfe dokonczysz skladac i wtedy ja warto zrobic :)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Emm... Nie rozumiem... Czyli tak...

Zbierać sporo boxów, golcem bić aljeny, później laserki, potem kupić podwajacz ładowni (mam już), dostane ok. 260-270 energi do galaxy gates i dokończyć składać alfe... tak ?

A i moim głównym kontem jest ta vega... Nie wiem... Zostawić tą vege i latać golcem czy jak ?

Opublikowano

Vega dobrze zbiera sie palke... zrobisz konfy fs + max oslonek na dronach, niewidka, i mozesz zbierac palke.... Pallke wymieniaj na energie i jak bedziesz mial min. 260-270 to pakuj albo w zete albo w alfe/bete/gamme (losowo wypada w tych 3) bo mysle ze troche alfy juz masz?

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

mógłbyś mi wyjaśnić co to palka, konfy fs

I jak to coś wyminienić tą palkę ?

Sorki, ja tych skrótów zabardzo nie ograniam, ale k, kk to jeszcze idzie xD

Golec:

Alfa - 29/34

Beta - 22/48

Gamma - 27/82

Vega:

Alfa - 6/34

Beta - 5/48

Gamma - 8/82

Wiem, że to niepotrzebne, ale podałem xD

Opublikowano

Zbieraj duzo boxow, golcem bij dk (kręć), później na pallkę, zbierasz z 2x ładownię (wymieniasz), dostaniesz ok. 260-270 energii wiec pewnie alfe dokonczysz skladac i wtedy ja warto zrobic :)

Emm... Nie rozumiem... Czyli tak...

Zbierać sporo boxów, golcem bić aljeny, później laserki, potem kupić podwajacz ładowni (mam już), dostane ok. 260-270 energi do galaxy gates i dokończyć składać alfe... tak ?

A i moim głównym kontem jest ta vega... Nie wiem... Zostawić tą vege i latać golcem czy jak ?

Nauczcie się sprawdzać link ! On ma dopiero 9 lvl. na tym powinno się trzepać alieny na pierwszej gali, na leonie !

Po co ma iść na mapy PvP jak nawet full speedu nie ma a niewidka na tym etapie to nie zbyt tani wydatek ? Chyba, że ma co chwila latać i pękać...

pyhvh7E.png

Opublikowano

Nauczcie się sprawdzać link ! On ma dopiero 9 lvl. na tym powinno się trzepać alieny na pierwszej gali, na leonie !

Po co ma iść na mapy PvP jak nawet full speedu nie ma a niewidka na tym etapie to nie zbyt tani wydatek ? Chyba, że ma co chwila latać i pękać...

Czyli sugerujesz, że powinienem leonkiem latać ??

Opublikowano

Według mnie to jak dostał takiego gola (jeżeli na własność to graj na nim) to jego niech wyrobi.2 Hangar (vega, spearchead ewentualnie potem Aegis).

A potem po kolei proponuje dojść do Full speed

full LF-2 + jak najwięcej LF-3

Full Bo-2 lub AO-3 + ile się da BO-2 (1 Bo-2 na 3 LF3 wedlug mnie na początek)

5 PP (do grubych strzałow)

2 Irki reszta Flaxów.

Podstawowe dodatki - auto rakiety itd.

Ja sam zaczynałem podobnie ale wydawałem kasę na grę więc już jestem lepszy.

!!!NAJWAŻNIEJSZE!!! Nie kupuj na takim lvl P.E.T-a bo jest bezużyteczny.Jak dojdziesz do Starej Full Elity (lub prawie SFE) to kup PET-a.

Opublikowano

Według mnie to jak dostał takiego gola (jeżeli na własność to graj na nim) to jego niech wyrobi.2 Hangar (vega, spearchead ewentualnie potem Aegis).

A potem po kolei proponuje dojść do Full speed

full LF-2 + jak najwięcej LF-3

Full Bo-2 lub AO-3 + ile się da BO-2 (1 Bo-2 na 3 LF3 wedlug mnie na początek)

5 PP (do grubych strzałow)

2 Irki reszta Flaxów.

Podstawowe dodatki - auto rakiety itd.

Ja sam zaczynałem podobnie ale wydawałem kasę na grę więc już jestem lepszy.

!!!NAJWAŻNIEJSZE!!! Nie kupuj na takim lvl P.E.T-a bo jest bezużyteczny.Jak dojdziesz do Starej Full Elity (lub prawie SFE) to kup PET-a.

Tak... Wiem... Tylko że teraz na tej vedze mam już jednego irisa, reszta flaxy, 6 kluczów do skrzyń i 19.000 uri ! lvl mam słaby bo 9-wiąty ale mam design adepta by doświadczenie zdobywać + mam 2x BO-2, G3N-G7900 mam 2x reszta za kr te BO-1 i G3N-G6900 full lf-2 + jeszcze na składziez 2-wa... Slot-4CPU mam już i full all dodatki, wale jak narazie po 1,4k... Zbieram na golca... Skylab mam już moduł podstawowy na lvl 6... Szybko się rozwijam xD

Opublikowano

Jaki serv? Moze cos pomoge :)

no misje na rodzinnych trzeba zrobić... Typu 2-3, 2-4... Rzadko siedzę na darku bo ostatnio w call of duty gram i niedługo w bf4 będę grał więc...

Opublikowano

to żeby już nie robić spamu mam w sumie takie samo pytanie : co powinienem robić co kupować i co rozwijać?

13lvl

-golec wszystkie aukcyjne designy

-3x iris 5x flax

-16x LF3

-2x BO2 reszta AO3/BO1

Opublikowano

@up -zrób 15bo2 na golcu a w dronach laserki i bij kubiki z jakimś dobrym aegisem, ja znalazłem dziś kumpla i zarabiam 10-20k na godzinkę - ja bije, on mnie repa i kubiki padają lajtowo

Opublikowano

Czyli sugerujesz, że powinienem leonkiem latać ??

Tak, kolejny golec to nie będzie problem, nie wiem co to za manie z tym golcem czy vegance i od razu pchanie się na bitewne czy drugą galę (o bitkach nie mówiąc). Na pierwszej gali jest bardziej klarownie dla nowego niż na drugiej. Dorobisz sobie 15 LF3 na 1 gali, potem możesz wsiadać na gola, a tak to jesteś trochę smaczyn kąskiem dla wroga :P

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...