Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szkaty blasku -32lvl

rafcioza12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedząc jakie masz eq, mogę strzelać, że na tym lvl najlepszy drop będzie na dzikusach (moby na twój lvl, są spoty gdzie jest ich dużo, poradzisz sobie z nimi).

Możesz celować wyżej (zależy od eq) - średni loch małp, pustynia, ezoty.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

eq jakieś pro nie jest choć na pustyni nawet dobrze mi szło

wyzywka+7 /5kątna +7/ fms +8 sr18/ srebrna +6/zbr na 18lvl +6/ może uda mi sie załatwić butki +1,5k pż ewentualnie buffy 20% błogo 10pomoc

worldoftanksj.jpg
Opublikowano

@up

HaHaHaHa

ja bodym 280 defa, 550 dmg, 9 k hp 8x siły i 4x hp, fms +9 sr 35 orki 4 % dawałem rade max 3-4 grupki a on ma dawać radę cały spot z tak słabym eq ? pozdro

@edit

idź na dzikusy, lepiej ogarnij eq

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Noom z takim eq to nie poszalejesz Dzikusy/latwy loch (pewnie komnaty z bossem i tak nie ogarniesz ale można spróbować) eq musiałbyś podkręcić i jakiegoś bufa lepszego załatwić i można myślec o BO czy coś :D

Opublikowano

Jeżeli masz dobre eq to polecam BO, jeżeli słabsze no to tak jak wyżej kolega napisał dzikusy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...