Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie kupić sp

MasterWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Nie zawsze tak jest, miałem taką sytuację. Miałem WK+7 2 joby brakowały do 55, ale nie nie chcieli wziąć : ) Prosiłem chyba kilka dni aby mnie gdziekolwiek przyjęli, nie było szans : )

Opublikowano

Też zastanawiałem sie nad wk chym mam famke ale niewiem czy mnie podekspią na LoD. Czyli rozumiem że na LoD brać WK

Opublikowano

Wbijasz 55 job i kupujesz WK.

Proste bo na łuku jest to najlepsze SP do expa moim zdaniem :D

Opublikowano

WK do expa jak najbardziej ja miałem dużo kasy już na 30lvl więc wbiłem jobke i na 43lvl już z wk+11 biegałem a na s3 wtedy to było coś. Do połowy famek bez problemu było można wejść ale trzeba było mieć job:). Lepiej upać czy kupic hmmm. Zależy od szczęścia bo niekiedy musisz upać parę razy na te +7 bo spali. Przelicz materiały i porównaj cenę z gotowym sp.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ok dzięki ale odbiegaja od tematu mam teraz 1,5kk pod koniec eventu będe koło 6kk. No i tu pojawia sie pytanie jak szypko zarobić te 15kk na WK (zdecydowałem się kupić). Myślałem nad robieniem nupków ale czy to jest banowane?

Opublikowano

Nie , raczej nie banują nubków bo nikt tego nie sprawdza ;). Polecam dropić torty i pieczątki i sprzedawać bo i tak boxy już chodzą po 50 k ;/.

nostaleh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...