Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3, SATURN, ORANGE

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy chce sobie kupic ale potrzebuje rady i pomocy. Dokladnie chodzi mi o to ze w Galerii Bałtyckiej (Gdańsk, Wrzeszcz) mozna kupic ps3 (albo XBOX360) za normalna cene albo z umową orange (nie wiem czy cos takiego jest w innych sklepach saturn). Z tego co tlumaczyl mi koles z saturna zrozumialem ze z ta umowa orange jest tak ze przedluza sie umowe w orange albo wykupuje abonament i to obniza od 300zl do 1500zl, zalezy od abonamentu, cene konsoli. Od was chce wiedziec czy to sie oplaca i jak to dokladnie dziala wsensie ze ide sobie do saturna i tam zalatwiam umowe orange i dzieki temu place np 400, nadal zalezy od wielkosci abonamentu, jaki abonament zeby to ogarnac etc etc. innymi slowy jak to dziala, jak to sie robi, z czym to sie jje. Mimo ze wole PC to ostatnio mam problem ze stacjonarnyn i dzialam na lapku a na ps3 sa przekozackie giery ktorych nie ma na pc. Bardzo prosze o pomoc nie chce wydawac na ps3 1,5kzl bo rownie dobrze moge kupic za 2kzl ps4. Wesołych Świat i Szczęsliwego Nowego Roku!

@EDIT: Zapomnialem zapytac czy to tylko w GD czy w Wawie tez cos takiego jest?

ruU3AnC.png

Opublikowano

Zwykły abonament tylko zamiast telefonu dostajesz konsolę.

Zakup konsoli w ten sposób to praktycznie nic innego jak zakupienie konsoli na raty, co miesiąc musisz coś płacić. Musisz iść do sklepu czy salonu i się dowiedzieć więcej o abonamencie i cenie konsoli. Zwróć uwagę na to czy to jest sama konsola z padem czy konsola+pad+move, zapytaj co to za model. Łatwo później to przeliczyć czy się opłaca... będziesz już wszystko wiedział to sobie podliczysz cenę konsoli + abonament za 1/2 lata umowy. Będziesz wiedział czy jest to opłacalne czy przepłacisz za konsolę.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

ref

Edytowalem ale moze ktosnie spojrzal zapomnialem zapytac czy to tylko w GD czy w Wawie tez cos takiego jest?

ruU3AnC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...