Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Avreath REAKTYWACJA chcecie?

x3xMetin

Startujemy?  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Startujemy??

• Tak
      46
    • Nie
      31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No Pewnie ,Fajny serwerek jedyny - to zmianki 1-5 30x... dajcie 200x i Bd Git i Startujcie:)

Polecam Serwer !!!

Opublikowano

Hmmm serwer nie był zły ale który technik jak możesz podaj nick ? czy będzie rekrutacja na gm ? czy będzie ogarnięty team ? czy będzie beta ? kiedy start ?.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Kajetan czyli Soeon też będzie on był spoko ale zrobił serwer i dupa a nie kolega co do tematu jestem na nie.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Bez Seona dość ciekawe może bym zagrał.A wiesz co się dzieje z Seonem ?

Będzie rekrutacja na gm/moderator ?

Opublikowano

Seon był spoko pogadał itp ale postawił serwer i nagle nikogo nie zna bo co kase ma ? Kajetan nie znam ale podobno on był spoko.

Ponawiam pytanie będzie jakaś rerutacja i kiedy start

Opublikowano

Ja wiem swoje, ty wiesz swoje jest wiele powodów dlaczego serwer padł ale ten który ja podałem wyżej jest najlepszym dowodem. A inne serwery na których byl technikiem Kajetan też podobnie było.

Opublikowano

Ja znam inną wersje ale ok :] .

Plus dodać że znam Kajetana z innych ts'ów a jak on się tam zachowywał to już wgl.. a raczej to też coś świadczy o techniku/ ga serwera ;}.

Specjalista
Opublikowano

Spoko serwer to był,grałem na nim chwilę czasu :P

Jak zrobicie reaktywacje stare konta bd dostepne ?

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Ja znam inną wersje ale ok :] .

Plus dodać że znam Kajetana z innych ts'ów a jak on się tam zachowywał to już wgl.. a raczej to też coś świadczy o techniku/ ga serwera ;}.

prosze podaj mi 1 tsa gdzie siedzial Kajetan ^^ i nie mow jak gufno wiesz;]

Opublikowano

xxx do usuniecia..

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

prosze podaj mi 1 tsa gdzie siedzial Kajetan ^^ i nie mow jak gufno wiesz;]

Ja gówna nie wiem ja wiem swoje ty swoje, to było kiedys nawet nie wiadomo czy ts jeszcze dziala ;] .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...