Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać z dużym dmg?

syriusz118

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie , która postać jest lepsza , szukam takiej która nie jest papierowa ale bije bardzo duży DMG i zeby nie expiło się nią zbyt trudno , zastanawiałem się między warrior a slayer , wiem że warrior jest nieco szybszy od slayera , lecz nie wiem jak te postacie spisują się w walce , możecie coś doradzić ?

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

I <3 Node.js

Opublikowano

Ale Warrior to nie jest dmg spec. :/

Najlepszy dmg ma Sorc. Pve jest ciekawe, bo składasz się na 1, w porywach do 2 strzałów.

On wyraźnie napisał, że zastanawia się pomiędzy slayer'em a warior'em + klasa ma nie być papierowa, więc sorc odpada ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

No to sam sobie zaprzeczył, bo Warrior nie jest od dmg.

Slayer jako taki dmg robi, jak jest maxowany na glyphach, czyli między 58 a 60lvl, wcześniej jest to jedno, wielkie gówno, a nie damage. Survivability ma porównywalne z Sorcem, więc nie rozumiem.

Opublikowano

Moim zdaniem warrior z ogarniętym gear'em i opanowanym porządnym combo robi całkiem spory DMG (wiadomo, że nie taki jak sorc, czy zerk ) :D A jego stuny i uniki to już wgl poezja ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Od damaczu jest Sorc, Zerk, Archer, Slayer. Warrior to jest dmg między prawdziwymi DD a Priestem/Mysticiem/Lancerem. Chyba, że Tera EU ma inny podział na role i Warrior robi dmg, a Archer tankuje, ale u Enmasse Warriora 90% ludzi gra pod tanka na endgame.

Zresztą, na upartego to każdym można grać DPS, tylko po co? Lancer z ogarniętym gearem rozpierdoli wszystkich 1v5, Sorc pozamiata 20 ludzi na combo, Zerk z maxed gearem zdejmie na strzał każdego na serwerze.

Zasłanianie się "ogarniętym gearem" to jest skrajny kretyznim. Co ci po tym, że będąc w epic secie zrobisz taki dmg, jak Sorc/Zerk z 147ilvl? Podczas gdy grając tanka masz łatwiej niż Lancer.

Opublikowano

Ale ja tylko chciałem wybrać postać która jest całkiem niezła w pvp ale nie pada na 3 hity , bo jak warrior by się zbliżył do sorca to raczej sorc nie miał by zbyt dużych szans :) tak mi się wydaje , na razie mam slayera na 18 poziomie i warriora na 19

myślałem nad sorcem , ale samemu jest trudno expić :(

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

I <3 Node.js

Opublikowano

Ale ja tylko chciałem wybrać postać która jest całkiem niezła w pvp ale nie pada na 3 hity , bo jak warrior by się zbliżył do sorca to raczej sorc nie miał by zbyt dużych szans :) tak mi się wydaje , na razie mam slayera na 18 poziomie i warriora na 19

myślałem nad sorcem , ale samemu jest trudno expić :(

Nie ma złej postaci do pvp w tej grze. No, Zerk niby potrzebuje kogoś, kto zestunuje.

Warrior w melee Sorca pozamiata, ale najpierw musi się do niego zbliżyć.

Sorcem się łatwo expi. Po 32 lvlu quest moby lecą na strzał, a z nerfed BAMami to już w ogóle poezja jest teraz.

Slayerem natomiast expi się chujowo.

Najłatwiej expi się Lancerem/Zerkiem/Sorcem. Slayer to postać dla ludzi, którzy myślą o endgame i szybko mają zamiar tam wbić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...