Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Co dalej po zarejestrowaniu się na ESL`a? Część Pierwsza.

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odnosząc się do tego poradnika:

http://www.mpcforum.pl/topic/695144-tut-esl-co-i-jak/

Co zrobić dalej, aby zagrać wybraną ligę?

Wchodzimy na stronę podaną niżej (ja przykładowo chcę się dojść do ligi 1 on 1 A-Series):

http://www.esl.eu/pl/wot/

Najeżdżamy na zakładkę 1 on 1 i klikamy 1 on 1 A-Series.

fuueh.jpg

Następnie gdy wejdziemy w ligę 1 on 1 A-Series wchodzimy w Zapisz się:

2wpv81u.jpg

1. Czarną strzałką zaznaczyłem Wam konto gry. U mnie piszę Yes czyli, że swoje konto gry już posiadam. W Waszym wypadku będzie pisało No i z tego co pamiętam czerwony krzyżyk.

W takim razie musimy utworzyć konto gry, wiec klikamy Kliknij tu, aby dodać.

2. (Zielną strzałką zaznaczyłem Wam co musicie kliknąć, aby zapisać się do tej ligi.

Po zapisaniu się musimy odczekać około 24 godzinny, ponieważ Admin musi nas dodać).

Pokazałem wszystko na jednym ss`ie by nie robić po milion Screen Shotów.

2125ssl.jpg

W Typ musi pisać World of Tanks - Nickname (EU) w Wartość wpisujemy swój nick z World of Tanks i klikamy Send.

Jeżeli chcemy zmienić swój nick to wpisujemy w Wartość nasz nowy Nick i wpisujemy uzasadnienie oraz dodajemy zdjęcie garażu z widocznym naszym Nickiem.

Gdy zrobiliśmy swoje konto gry spójrz wyżej na Ss`a (na zielone strzałki) i postępuj zgodnie z nimi.

ic1uki.jpg

Po wysłaniu zgłoszenia do ligi wyskakuje Nam taki komunikat:

Następnie klikamy Kontynuuj.

I dalej z tego co wiem to wszystko.

1fiik8.jpg

I mamy konto gry oraz jesteśmy zapisani do ligi. Potem trzeba sprawdzać co jakiś czas swój email, który podaliście do rejestracji, bo tam przyjdzie aktywacja do ligi i będzie trzeba kliknąć na link.

Dziele na części, ponieważ akurat liga się skończyła i nie mam jak dalej Wam pokazać.

Dodam jeszcze, że ta liga jest na czwarte tiery i można brać udział każdym czołgiem oprócz niszczycieli i artylerii.

(Cześć druga za około miesiąc lub szybciej).

W części drugiej pokaże jak się zapisać, o co chodzi z ,,lewą" stroną, jak prawidłowo utworzyć pokój oraz jak wpisać wynik.

Opublikowano

A ja mam takie pytanie. Jak wyglądają te pojedynki 1vs1? Bitwa treningowa? Wytłumacz all, a nie jak się zapisać, bo tutaj 100% można się domyślić.

Opublikowano

A ja mam takie pytanie. Jak wyglądają te pojedynki 1vs1? Bitwa treningowa? Wytłumacz all, a nie jak się zapisać, bo tutaj 100% można się domyślić.

Wątpię czy przeciętny gracz wiedział jak utworzyć konto gry. :)

Powiedziałem, że napiszę w drugiej części, ale Ci już wytłumaczę.

Robisz pokój treningowy i ustawiasz czas bitwy na 5 minut. Następnie wybierasz mapę na dwa capy oraz zamykasz pokój. Starujesz i trzymasz się wyznaczonych linii.

• Biter. zmienił(a) tytuł na [WoT] Co dalej po zarejestrowaniu się na ESL`a? Część Pierwsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...