Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Po wcisknięciu klawisza CTRL L wyswietla się napis

Bangerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem bo jak w grze nacisnę LCTRL to piszę napis merry christmas guys. żenujące to jest i pewnie kilka raportów dostałem za spam.

jak to usunąć?

Opublikowano

Może odbinduj to sobie ? :@ W fabrycznych ustawieniach nie ma czegoś takiego więc sam musiałeś sobie to ustawić . Całkiem niezły trolling koleś :D

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Może odbinduj to sobie ? :@ W fabrycznych ustawieniach nie ma czegoś takiego więc sam musiałeś sobie to ustawić . Całkiem niezły trolling koleś :D

żaden troll koleżko, jeśli widzisz tu jakiś troll to tylko Ty.

nie mogę odbindować nic.

Używam programu też MKJOGO ale nie widzę w nim jakiejś opcji

Pasjonat
Opublikowano

What?? Musisz mieć coś zbindowane na klawiaturze na 100%, jaką masz klawiature? Jak jakąś która ma program do konfiguracji(np: razer) to sprawdź czy czegoś ktoś ci nie dodawał xD

.

Opublikowano

MK Jogo ma opcje autochatu, odznacz sobie ją...

Mam odznaczone to.

2xUP

klawa za 20zł z tesco więc wątpie.

Opublikowano

Zainstaluj od nowa lola to się na pewno samo odbinduje ;-)

Opublikowano

Zainstaluj od nowa lola to się na pewno samo odbinduje ;-)

ty no na pewno dla takiego gówna czasu nie będę tracił. może wieczorem.

Opublikowano

nie działa nadal po przeinstalowaniu lola.

@up spierdalaj mam nadzieję że warna dostałeś za głupi komentarz.

Opublikowano

Skoro tak mowisz to pewnie go nie zrobiles nawet, reinstal lola na 100% pomoze , a jesli nie to tak jak wyzej pisali nie odznaczyles tej opcji w MK JOGO.
Bo jesli to nie sprawka mk jogo to masz to zapisane gdzies w plikach lola gdzie sa bindy itp. Wiec jesli go w pelni odinstalujesz to naturalna koleja rzeczy jest to ze ten bind ci zniknie tak ? :] A jak masz neta jakiegos ponizej 1mb to sobie mogles na noc ustawic unistalla ;] Ludzi komentuja a ty jeszcze masz pretensje za prawde ? A ja mam nadzieje ze ty za te swoje "spierdalaj" tez dostales warma. Smieszny temat smiesznego lenia.

Opublikowano

Skoro tak mowisz to pewnie go nie zrobiles nawet, reinstal lola na 100% pomoze , a jesli nie to tak jak wyzej pisali nie odznaczyles tej opcji w MK JOGO.

Bo jesli to nie sprawka mk jogo to masz to zapisane gdzies w plikach lola gdzie sa bindy itp. Wiec jesli go w pelni odinstalujesz to naturalna koleja rzeczy jest to ze ten bind ci zniknie tak ? :] A jak masz neta jakiegos ponizej 1mb to sobie mogles na noc ustawic unistalla ;] Ludzi komentuja a ty jeszcze masz pretensje za prawde ? A ja mam nadzieje ze ty za te swoje "spierdalaj" tez dostales warma. Smieszny temat smiesznego lenia.

A spierdalaj. Nie dostałem warna.

I miałem pełną instalacją więc odwal się od tej reinstallki lola. :C cry more

Opublikowano

To po ch** wciskasz ten lewy ctrl xD, zmień sobie binding klawisza w LoL'u, zresztą w takim razie jeżeli wciskanie lewego ctrla w systemie nic ci nie wyskakuje to dziwne w takim razie skoro reinstalowałeś lola całego, a tylko w lolu występuje, proponuję udać się na jakieś bardziej zaawansowane komputerowo forum pokroju Pclab w poszukiwaniu syfu który chcesz usunąć.

Nie pozdrawiam bo nie lubię pozdrawiać, elo.

V%20Zed%20Dahmer_euw_238_0_nozg.png

,,If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.'' ~~ Joseph Goebbels.

Opublikowano

Jeśli to nie jest troll.. to pewnie sciągnałeś jakieś gówno na swój komputer, które samo ci to zbindowało.. proponuje przeskanować kompa.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

To po ch** wciskasz ten lewy ctrl xD, zmień sobie binding klawisza w LoL'u, zresztą w takim razie jeżeli wciskanie lewego ctrla w systemie nic ci nie wyskakuje to dziwne w takim razie skoro reinstalowałeś lola całego, a tylko w lolu występuje, proponuję udać się na jakieś bardziej zaawansowane komputerowo forum pokroju Pclab w poszukiwaniu syfu który chcesz usunąć.

Nie pozdrawiam bo nie lubię pozdrawiać, elo.

Wciskam bo zawszę dodaję umiejętności szybkim sposobem, ctrl + q/w/e/r

Czasami też z nawyku grając w FPS'y

Skanuję właśnie komputer jak nic nie wykryję, to piszę do supportu z tym, i spytam ile już na mnie raportów poszło, bo ciągle po grę, report him for spamming, ja piszę just ignore me, a on piszę no better report!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...