Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Jaxem do Diamentu !

Torsay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, będę starać się dotrzeć jak najwyżej grając samym Jaxem :)

Wzoruję się na polskim graczu Muczaczosie, ponieważ on sam nabij chellengera samym Teemo

Aktualnie siedzę w Srebrze 4 56 punktów i pnę się coraz wyżej (myślę, że powinienem nabić szybko coś koło Srebra I, ponieważ dostaję po 30 LP za wygraną -15 za przegraną)

1388147917-U1037494.jpg

Jak widać na zdjęciu tak prezentują się moje statystyki Jaxem. Grałem nim 8 rankedów i 8 wygrałem wszystkie na solo topie. Ogólnie normali grałem też nim bardzo dużo więc mogę śmiało powiedzieć, że go ogarniam :)

Gry rankingowe prezentują się różnie ale zazwyczaj tak, że umieram na początku ze dwa razy, lecz potem zaczyna się jazda i rozpierdalam każdego.

Jakby ktoś chciał zagrać to zapraszam nick SpoconyPolak :)

Opublikowano

o kurde ziomek teraz jak dojdziesz do platynki to będą ciągle dodżować jak zobaczą twój nick!! zmieniaj go!! nattychmiast! raz dwa

Opublikowano

Nie grać z nim, grałem z nim normala i to był największy błąd jaki w życiu popełniłem.

Kompletnie nie umie sie wypozycjonowac, kradnie supportem kille i farme, build z mobafire, kompletny brak mózgu i 0 strategicznego myślenia.

Nie wyjdziesz wyżej niż silver.

W silverze to ja bym zrobil 50/0 swoim mainem..

Opublikowano

ja sadze że jest dobry ponieważ ma niezłą sumę zniszczonych wież aż 2.68 na grę :)

ale masz trochę za mało zadanych obrażen magicznych

Opublikowano

ja sadze że jest dobry ponieważ ma niezłą sumę zniszczonych wież aż 2.68 na grę :)

ale masz trochę za mało zadanych obrażen magicznych

To jest Jax, pasywka pozwala mu pushować ile chce, to nie trzeba być dobrym żeby można było dobić 2/3 towery.

Co do typa to nie polecam grania z nim, wyboostowany brąz do silvera a w silverze feeduje i powinien już dawno spaść. Człowiek nie wie co to pozycjonowanie, roaming czy nawet nie ogarnia buildu na jaxa.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

To jest Jax, pasywka pozwala mu pushować ile chce, to nie trzeba być dobrym żeby można było dobić 2/3 towery.

Co do typa to nie polecam grania z nim, wyboostowany brąz do silvera a w silverze feeduje i powinien już dawno spaść. Człowiek nie wie co to pozycjonowanie, roaming czy nawet nie ogarnia buildu na jaxa.

W silverze feeduje i powinien już dawno spać. No ciekawe, bo jeszcze nie spadłem i nie mam zamiaru. A co do boostowania to śmieszny jesteś :)

Opublikowano

Z tym diamondem to przesadziłeś,pierw próbuj się wybić do gold'a i potem można mówić o platynie...

Do tego to że masz jax'em 8/0 to nie znaczy że będzie też seria przegranych.

Opublikowano

Po co tak chlopa ciśniecie? napewno jest lepszy niz jakies brązy ....

innych cisną to można każdego.

btw.

pokazuj screeny i się nie poddawaj koleżko.

wyczyn mieć cassio 50/0 w diamencie a nie 8/0 jaxem w silver 4 :P

Opublikowano

Po pierwsze co do buildu. Zawsze robię tak pierw botrk->gunsword->triforce->frozen malet-> a ostatni itemek zależny od teamu przeciwnego.

Buty na attack speed, ponieważ mi się bardzo wygodnie z takimi gra ogólnie.

Wczoraj przegrałem jedną grę rankingową no trudno nie można wygrać wszystkiego po prostu przeciwnicy mieli lepszy team choć ja topa nie przegrałem nie udało mi się wygrać. Jedna przegrana to tam chuj dzisiaj będę grać więcej gier :)

PS. Nigdy nie miałem 8/0 jaxem nie wiem o co wam chodzi miałem 8 gier pod rząd wygranych jaxem >.<

Opublikowano

Po pierwsze co do buildu. Zawsze robię tak pierw botrk->gunsword->triforce->frozen malet-> a ostatni itemek zależny od teamu przeciwnego.

Buty na attack speed, ponieważ mi się bardzo wygodnie z takimi gra ogólnie.

Wczoraj przegrałem jedną grę rankingową no trudno nie można wygrać wszystkiego po prostu przeciwnicy mieli lepszy team choć ja topa nie przegrałem nie udało mi się wygrać. Jedna przegrana to tam chuj dzisiaj będę grać więcej gier :)

PS. Nigdy nie miałem 8/0 jaxem nie wiem o co wam chodzi miałem 8 gier pod rząd wygranych jaxem >.<

Z butami i buildem nie zajedziesz DALEKO, nawet Golda nie wbijesz.

Po co Ci buty na AS? Cholernego AS masz z samego pasywa -_-. Potrzebna mu jest b. dobra wytrzymałość.

Botrka jako 1-szego itema nigdy się nie robi. Core item na początku to jest Triforce.

Gunsword - to już przeszłość daruj to sobie, 0 tanky będziesz. Taki ADC ogarnie Orbwalking ( albo po prostu użyje Marksman Mighty Assistant i zginiesz jak chcesz )

Frozen Malet - No proszę Ciebie! Od czegoś masz pasyw Botrka i b. dobry MS od Triforce oraz Doskok z Q czy E.

Zamiast Frozena robi się Omena ( to jest Core ) Bo przecież wlatujesz na przeciwnego ADC, chyba że tanka, ale to już twoja wola czy chcesz to wygrać. 2 Tanky item to jest cory, zależy od przeciwnego teamu. Składałem zawsze GA, a jako 6 item Sunfire, Spirit Visage,

Ogólny build:

Buty Merkury|Tabi/Triforce/Botrk/Omen/GA/Sytuacyjnie - ^ up.

Opublikowano

Nie grać z nim, grałem z nim normala i to był największy błąd jaki w życiu popełniłem.

Kompletnie nie umie sie wypozycjonowac, kradnie supportem kille i farme, build z mobafire, kompletny brak mózgu i 0 strategicznego myślenia.

Nie wyjdziesz wyżej niż silver.

W silverze to ja bym zrobil 50/0 swoim mainem..

Chętnie to zobacze ,daj mi na pw twoje skype ,dam ci pasy do konta ^^

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...