Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najstarsi i aktywni użytkownicy forum.

Atomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Ciekawi mnie, czy jest tu jeszcze ktoś z starszych dat.
Zarejestrowałem się 18 sierpnia 2008 =)

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
  • Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To dużo się udzielasz, Pięć lat i 191 postów xD

Konto służyło głównie do przeglądania, ewentualnie czasem odpowiadałem jak ktoś miał problemy.

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Uczeń
Opublikowano

Miałem też takie randomowe konto 2k8 zapomnialem pasów C:

potem mialem konto w 2k10 i banned c;

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

na tym forum jest taka tradycja że po maksymalnie miesiącu od rejestracji leci perm na moje konto :)

mam konto 2k13 zarejestrowane wczoraj :)

Opublikowano

20 sie 2010 Wiem mało się udzielałem.

Mam gdzieś starsze konto ale to wtedy było do przeglądania wyłącznie.

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

20 sie 2010 Wiem mało się udzielałem.

Mam gdzieś starsze konto ale to wtedy było do przeglądania wyłącznie.

Mało się udzielasz? Mam konto starsze o 2 lata, a nie mam nawet połowy twojej ilości postów >_>

76561198009257917.png

Opublikowano

Ja jestem od 2008 roku, to moje drugie konto zarejestrowane 1 stycznia 2009 roku

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja mam konto założone na milenium, ale zapomniałem pasów, miałem 20k postów, teraz mam to konto.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Widziałem to forum kilka dni po starcie w 2007. Jednak nie ciągnęło mnie do rejestracji, nie znałem sie na programowaniu, webmasterce, nawet nie widziałem dokładnie co to jest forum, Linux, Java. Poprostu szukałem gier. Konto założyłem pod koniec 2012 roku.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Tak, każdy miał 2k7 2k8 konta i zapomniał passów. Liczy się jedno aktualne, dlatego zawsze mówie, że jestem 2010 a nie 2008.

@Matek, Makin, Lenart, Ejsik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...